Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ευρωλίγκα για Έξυπνους και για Δυνατούς.

Η Ευρωλίγκα έχει την πρώτη διαβολοβδομάδα της, δηλαδή δύο αναμετρήσεις για κάθε ομάδα εντός 48 ωρών. Υπάρχουν ομάδες που υποχρεούνται να στοχεύσουν έξυπνα και άλλες που το ‘’πρέπει΄΄ μπαίνει από νωρίς στο καλεντάρι τους. Ας δούμε τα παιχνίδια αυτά αναλυτικά:


ΚΙΜΚΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίμκι: Φοβερή εμφάνιση σε μια έδρα κομβική για τους ισχυρούς της Ευρωλίγκα. Το πέρασμα της από το Μόναχο και η εύκολη νίκη της επί της Μπάγερν με 87-74 δείχνει ότι εκτός από το καλό ρόστερ, διαθέτει και τη σοβαρότητα για τέτοιες επαγγελματικές νίκες. Γκιλ με 17 πόντους και 6 ριμπάουντς και Μπούκερ με δείκτη ΕFF 15 ήταν κομβικοί για την ομάδα του Κουρτινάιτις. Η εκπληκτική χρονιά συνεχίζεται για τον Γιάνις Τίμα που έδωσε λύσεις με 3/5 τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής. Σημείο αναφοράς ότι οι Μοσχοβίτες δεν είχαν αγωνιστική υποχρέωση στη VTB αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια ματιά για ειδικό στοίχημα στον Γιόνας Γερέμπκο που θεωρούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάρει επιθέσεις και θα υπερβεί τους 7.5 πόντους

Παναθηναϊκός: Επιτέλους διπλό για την ελληνική ομάδα αφού με μεστό παιχνίδι έφυγε από την έδρα της Ζενίτ με σκορ 89-79. Ο μαγικός Καλάθης είχε 15 ασίστ ενώ ο Φριντέτ ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους. Σταθερότατος ο Ντεσόν Τόμας που αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα του Πεδουλάκη στη ρακέτα. Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και στην εντός έδρας νίκη επί του Άρη με 108-86 έκανε εκτεταμένο ροτέισον ο Παναθηναϊκός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η λογική των αριθμών δείχνει προβάδισμα γηπεδούχων.
29.10.2019 18:00 ΚΙΜΚΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 @1.50 (Stoiximan)

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Βιλερμπάν: Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά με 2 νίκες κόντρα στις ελληνικές ομάδες όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (ελέω και τραυματισμών) και πλέον μετρά 2 νίκες και 2 ήττες στη διοργάνωση. Τελευταίο ματς η εκτός έδρας ήττα με 70-56 από την Ζαλγκίρις. Τζεκιρί και Νουά οι καλύτεροι των ηττημένων που δείχνουν να έχουν επιθετικό πρόβλημα. Θεωρούμε ότι σε αυτό το ματς ο πόιντ γκάρντ Αντουάν Ντιότ θα ξεπεράσει τους 7.5 πόντους οπότε ίσως αποδειχθεί καλή ευκαιρία τυχόν ειδικό στοίχημα στη περίπτωση αυτή. Στο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή επικράτησε δύσκολα με 73-69 της αδύναμης Ροάν εκτός έδρας.

Μπασκόνια: Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό είχε αγώνα στη Τενερίφη για την ισπανική λίγκα. Βρέθηκε στα σχοινιά από μια, αναμενόμενα για εμάς, πολύ καλή Τενερίφη! Μάλιστα στο 38’ το σκορ ήταν 74-70 κατά της. Ουσιαστικά μέσα σε ένα λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 78-79 και απέδρασε με νίκη στο πόντο! Εκπληκτικό ματς από μια ομάδα που θεωρείται δίκαια φαβορί για το FIBA Champions League και από την άλλη από μια ομάδα πλέι οφ Ευρωλίγκα. Τεράστιο παιχνίδι από Χένρι και Γκαρίνο. Χρήζουν συγχαρητηρίων στη διοίκηση για το εκπληκτικό scouting καθώς και για την πολιτική που εφαρμόζει κάθε χρονιά ανεξαρτήτως κόουτς και το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει στο φίλαθλο κοινό της, τέτοιο ρόστερ παικτών που να παίζει τόσο όμορφο μπάσκετ!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η λογική δείχνει Μπασκόνια. Ένα ματς ‘’πρέπει” για τους Βάσκους. Για τους πιο τολμηρούς βάζουμε στο κάδρο τη διαφορά πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων.
29.10.2019 20:45 ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 2 -3.5 @1.65 (Βet365) / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΕ 11-15 @6.00 (Βet365) / OVER 151.5 @1.55 (Stoiximan)

Παίξε στοίχημα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr!

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

‘Αλμπα Βερολίνου: Έχασε σχετικά εύκολα από την ανώτερη Τσσκα μέσα στο Βερολίνο με 66-82 την προηγούμενη αγωνιστική. Μέτρια απόδοση για την γερμανική ομάδα χωρίς κανένας αθλητής της να διακριθεί ιδιαίτερα. Συμπλήρωσε την 3η σερί ήττα βγάζοντας όμως ένα πρόγραμμα με εκτός έδρας την Αναντολού Εφές, την Μπαρτσελόνα και μέσα την Τσσκα. Μετά την Αρμάνι πάει στην Μαδρίτη να αντιμετωπίσει την Ρεάλ. Θεωρούμε ότι θα καταναλώσει λίγο παραπάνω ενέργεια σε αυτόν τον αγώνα εκμεταλλευόμενη παράλληλα το κενό υποχρεώσεων της στη τοπική λίγκα.

AΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι κέρδισε την Βίρτους Ρόμα με 79-73 εκτός έδρας και συνέχισε νικηφόρα μετά μάλιστα τη μεγάλη της νίκη και επί της Φενέρ στην Ευρωλίγκα. Ταρζέφσκι και Σκόλα ήταν οι καλύτεροι της Αρμάνι Μιλάνο στη Ρώμη με 15 και 13 πόντους έκαστος. Μόλις 23’ αγωνίστηκε ο Ροντρίγκεθ για την ομάδα του Μεσίνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν είναι κακή ομάδα η Άλμπα. Στηρίζουμε έδρα μέσω handicap.
29.10.2019 21:00 ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 1 +8.5 @1.50 (Βet365)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΖΕΝΙΤ

Ζαλγκίρις: Με Γκριγκόνις και Γουόλκαπ μπροστάρηδες η Λιθουανική ομάδα προσπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Βιλερμπάν με σκορ 70-56 πετυχαίνοντας παράλληλα τη 2η διαδοχική της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα έκανε προπόνηση αφού επικράτησε με 87-55 της Πρίενου. Ειδικό στοίχημα τα 2 τρίποντα του Μιλάκνις για τον αγώνα αυτόν.

Ζενίτ: Δύο ήττες από Παναθηναϊκό με 79-89 και Λοκομοτίβ Κουμπάν με 80-86 μετρά η Ζενίτ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, αυτή τη βδομάδα σε Ευρωλίγκα και VTB αντίστοιχα. Και στα δύο ματς κορυφαίος ήταν ο γκαρντ Πονίτκα. Με σταθερό ροτέισον 7 παικτών δύσκολα θα βγεί η χρονιά σε ανταγωνιστικά ματς για την ομάδα του κόουτς Πλάθα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η Ζαλγκίρις για την αναμέτρηση αυτή.
30.10.2019 19:00 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΖΕΝΙΤ 1 -4.5 @1.57 (Stoiximan)

Bet365: Παγκόσμιος στοιχηματικός κολοσσός!

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Mακάμπι Τελ Αβίβ: Οι Ισραηλινοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-2 μετά τη νίκη τους με 76-63 επί της Βαλένθια στο Τελ Αβίβ. Ο σούπερ, για άλλη μια φορά, Ομρί Κάσπι μαζί με τον Οθέλο Χάντερ ήταν οι καλύτεροι παίκτες του συγκροτήματος του κόουτς Σφαιρόπουλου σημειώνοντας 12 και 13 πόντους αντίστοιχα. Σταθερό μοίρασμα λεπτών από το προπονητικό σταφ. Τελευταίο ματς αυτό της Κυριακής κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ με νίκη 89-73 και κορυφαίους τους Γουίλμπεκιν και Ντόρσει.

Φενέρμπαχτσε: Άλλη μια κακή βραδιά αυτή τη φορά στο Μιλάνο και ήττα με 87-74. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει 3/3 ήττες στα εκτός έδρας ματς του θεσμού. Μεγάλη πληγή η μέτρια εικόνα των γκαρντ. Τη Κυριακή είχε το ντέρμπι στο Σινάν Ερντέν με τη Γαλατασαράι το οποίο αποδείχθηκε σκληρό μάθημα για την Φενέρ. Διασύρθηκε με σκορ 83-64. Ματς πολλών επαφών με μέτρια συνολική εικόνα για την τουρκική ομάδα. Άξιον αναφοράς ότι ο Σλούκας αγωνίστηκε 39 λεπτά! Θα βγάλει αντίδραση η Φενέρ, το θέμα είναι το που και το πότε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πιστεύουμε την φετινή Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γερό τεστ κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, παρά την άσχημη εώς τώρα εικόνα του.
30.10.2019 21:05 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1 +5.5 @1.67 (Stoiximan) / UNDER 159.5 @1.80 (Bet365)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα