Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Στροφή στις Εγχώριες Διοργανώσεις

Σε αυτό το άρθρο θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις της αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων που αφορούν κόντρες μεταξύ θεωρητικά ισοδύναμων ομάδων με στόχους ίδιους ενώ παράλληλα για αυτές τις συγκεκριμένες ομάδες έχουμε σχηματίσει μια πρώτη εικόνα του τρόπου παιχνιδιού τους. Ας τις δούμε τις περιπτώσεις αυτές αναλυτικά:


ΤΟΦΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (ΤΟΥΡΚΙΑ/SUPER LIGI)

Τόφας: Απίθανη νίκη στο Κουμπάν με 72-69 επί της τοπικής Λοκομοτίβ για την ομάδα της Τόφας. Ο Ματ Λοτζέσκι (14 πόντοι-6 ριμπάουντς-5 ασίστ) και ο Ταρίκ Φιλίπ (15 πόντοι-1 ριμπάουντ-3 ασίστ) ήταν οι καλύτεροι της ομάδας από τη Προύσα. Ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη της στο Eurocup. Για την τουρκική λίγκα μετρά 2/2 νίκες εντός έδρας.

Γαλατασαράι: Άλλη μια νίκη για την φιλοξενούμενη αφού πήρε σημαντικό διπλό στη Πολωνία με 83-78 επί της Γκντίνια για το θεσμό του Eurocup. Φοβερός ο Ζακ Όγκαστ με 16 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής ενώ πολύ καλή δουλειά από τον Μπεν Μουρ που μάζεψε 12 ‘’σκουπίδια’’. Αξίζει ποντάρισμα στις 2+ ασίστ του, 24χρονου νεοζηλανδού πόιντ γκάρντ, Γουέμπστερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφίρροπο ματς. Πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα η φιλοξενούμενη ωστόσο η γηπεδούχος εκμεταλλεύεται την δυναμική του κόσμου της μέσα στην έδρα της.
2.11.2019 16:30 ΤΟΦΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 +5.5 @1.60 (Stoiximan) / UNDER 157.5 @2.00 (Stoiximan)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προμηθέας: Προμηθέα, εσύ σούπερ σταρ! Οι Πατρινοί την προηγούμενη εβδομάδα άλωσαν Λήμνο και Ανδόρα σημειώνοντας ισάριθμες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο τελευταίο ματς για το Eurocup επικράτησαν της Ανδόρα με 91-81. Κορυφαίος των νικητών το εργαλείο που ακούει στο όνομα Κρις Μπαμπ με 24 πόντους. Για άλλη μια φορά υπερπολύτιμος ο Λίποβι με 15 πόντους.

Περιστέρι: Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων με 7 νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη διατηρούσε το απόλυτο αήττητο. Η ήττα στη Τενερίφη, για το FIBA Champions League και μάλιστα δύσκολα, με 72-68 ήταν η πρώτη της ομάδας του Περιστερίου σε όλες τις διοργανώσεις. Γκρέι, Χάτσερ και Κίνγκσλεϊ οι κορυφαίοι των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Tο ματς της ημέρας στην Α1. Θεωρούμε ότι έστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.
2.11.2019 17:45 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1 @1.57 (Bet365) / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1 -3.5 @1.83 (Bet365)

Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*!

ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ-ΤΕΛΕΚΟΜ ΒΟΝΝΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΒΒL)

Ράστα Βέχτα: Την Τετάρτη γνώρισε την ήττα στην έδρα της δυνατής Χάποελ Ιερουσαλήμ με 98-87 στα πλαίσια του FIBA Champions League. Τρέβις Σίμπσον με 26 πόντους και Σέρχι Γκαρσία με 15 πόντους, 7 ριμπάουντς και 7 ασίστ, οι καλύτεροι παίκτες της Ράστα Βέχτα. Στόχευση μας για ειδική αγορά στοιχήματος ο Αμερικανός σουτέρ Στίβι Βαστούρια για 3.5+ ασίστ.

Tέλεκομ Βόννη: Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας με 86-82 για το θεσμό του FIBA Champions League διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της στην έδρα της στο τουρνουά αυτό. Σπουδαίο ματς για τον Άντονι Ντι Λέο με 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 11 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι η Βόννη έχει 3 νίκες στις τελευταίες 3 επισκέψεις της στην έδρα της Ράστα Βέχτα, ωστόσο , καλό είναι να καταγράψουμε την, ακόμα, ασταθή αγωνιστική της εικόνα κυρίως στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θεωρητικά οι ομάδες έχουν ίδια δυναμική και ίδιους στόχους. Θα ποντάρουμε την Βόννη με κάλυψη handicap.
2.11.2019 21:30 ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ-ΤΕΛΕΚΟΜ ΒΟΝΝΗ 2 +7.5 @1.53 (Stoiximan)

ΜΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ (ΙΣΠΑΝΙΑ/ACB)

Μπούργος: Τελευταίο ματς αυτό στο FIBA Champions League στην έδρα της Μπαντίρμα Μπάνβιτ όπου λύγισε δύσκολα με 84-81. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη της ήττα στην Ευρώπη. Ο Τζέι Πι Τοκότο με 17 πόντους και 9 ριμπάουντς ήταν ο καλύτερος της ομάδας του Μπούργος. Η προσοχή μας στον Ουρουγουανό άσσο Μπρούνο Φιτιπάλντο που έχει την ικανότητα να σκοράρει και να δημιουργεί.

Σαραγόσα: Η φιλοξενούμενη ομάδα μετρά 4 σερί νίκες σε ACB και FIBA Champions League. Oμάδα με αρχές στο παρκέ και μέσους όρους επίθεσης και άμυνας στο θετικό πρόσημο του 82-73. Σίλεϊ και Μπέντζινγκ σκοράρουν κατά ριπάς. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ειδικό στοίχημα οι 3.5+ πόντοι του έμπειρου σέντερ Φραν Βάσκεθ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ενδιαφέρουσα κόντρα μεταξύ 2 καλών ομάδων. Εδώ θα πάμε για την απόδοση της ημέρας γνωρίζοντας το πόσο ποιοτικό ρόστερ έχουν οι φιλοξενούμενοι σε όλες τις θέσεις βρισκόμενοι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα και έδρα. Θα το ρισκάρουμε.
2.11.2019 21:30 ΜΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2 @2.40 (Bet365) / ΜΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΜΕ 1-5 @5.75 (Bet365)

Παίξε στοίχημα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr!

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ (ΙΤΑΛΙΑ/LEGA A)

Mπρίντιζι: Στην ιταλική λίγκα έχει ρεκόρ 4-2 ενώ τελευταίο ματς ήταν η ήττα στη Ντιζόν με 95-79 για το FIBA Champions League. Kαλή εμφάνιση για την πρώτη πεντάδα αλλά απογοητευτικός ο πάγκος καθώς δε βοήθησε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης.

Βενέτσια: Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι που μετράνε 3 σερί νίκες σε Ιταλία και Eurocup. Τελευταίο τους θύμα η Βίλνιους Ρίτας και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 81-72. Πολύ καλό παιχνίδι από τους Τσάπελ (γκαρντ), Στόουν (γκαρντ) και Βατ (σέντερ). Ειδικό στοίχημα οι 7.5+ πόντοι του Μπράμος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αρχίζει και παίζει καλά στο σπίτι της η Μπρίντιζι μετρώντας 3 σερί νίκες εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Θα πάμε συνετά θεωρώντας ότι είναι ευκαιρία το υψηλό handicap κάλυψης φιλοξενούμενων.
3.11.2019 13:00 ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΒΕΝΕΤΣΙΑ 2 +5.5 @1.55 (Stoiximan) / ΟVER 159.5 @2.00 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα