Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Οι Ισχυροί Στις Έδρες Τους

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις και επιλέγουμε δυνατές ομάδες που έχουν παιχνίδι στην έδρα τους. Οι επιλογές αυτές γίνονται με στοιχηματικό κριτήριο, δηλαδή σημεία ισχυρών ομάδων αλλά με μια απόδοση που να έχει αξία. Ας δούμε τα σημεία αυτά:


OYNIKAXA MAΛΑΓΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Ισπανία / Liga Endesa)

Ουνικάχα Μάλαγα: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα της Ανδαλουσίας μετά τα ατυχή αποτελέσματα στην έδρα των Ανδόρα (89-73) και Γαλατασαράι (91-80) για Liga Endesa και Eurocup αντίστοιχα. Θετική εικόνα του Αξέλ Τουπάν και στα 2 αυτά ματς. Η ομάδα περιμένει περισσότερα από τον πάουερ φόργουορντ Ντιόν Τόμπσον. Στο 4-5 και 6-2 τα ρεκόρ της σε Liga Endesa και Eurocup αντίστοιχα.

Μπιλμπάο: Χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της μακριά από την έδρα της η Μπιλμπάο. Στην Ισπανική λίγκα μετράει το θετικό 5-4. Στην προηγούμενη αγωνιστική οι Βάσκοι έσπασαν το αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Liga Endesa μετά από παράταση με σκορ 82-81. Μπουτέιγ με 22 πόντους και Μπράουν με 21 πόντους βοήθησαν τα μέγιστα την Μπιλμπάο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος στην έδρα της. Κακή παράδοση έχει η Μπιλμπάο όταν παίζει στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Προβάδισμα στην έδρα.
23.11.2019 21:30 ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 -2.5 @1.52 (Stoiximan)


ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΜΠΕΤΙΣ (Ισπανία / Liga Endesa)

Τενερίφη: Από εκτός έδρας νίκη επί της Ρίγα με σκορ 68-64 για τα πλαίσια του FIBA Champions League προέρχεται η Τενερίφη. Κορυφαίος των νησιωτών ήταν ο πόιντ γκάρντ Γκάμπριελ Λάντμπεργκ με 15 πόντους. Η ομάδα είναι αήττητη στην Ευρώπη με 6 νίκες ενώ στην Ισπανία έχει ρεκόρ 5-4. Μετράει 5 σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στη Μπέτις ενώ στους τελευταίους 10 αγώνες σε οποιαδήποτε έδρα, μεταξύ τους, έχει το ισχυρό προβάδισμα με 8-2.

Μπέτις: Άλλη μια ήττα με σκορ 85-72 από την Μπούργος για την ομάδα της Σεβίλλης. Με 2 νίκες και 7 ήττες η Μπέτις βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας της Liga Endesa. Σπουδαίο ματς από τον Έι Τζέι Σλότερ με 24 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής. Η επιθετική της λειτουργία δεν είναι άσχημη με τους 79 πόντους ανά παιχνίδι αλλά στο αμυντικό κομμάτι υπάρχουν τεράστια κενά ποιότητας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερη η ομάδα της Τενερίφης που ίσως πάει σε εκτεταμένο ροτέισον λόγω της δύσκολης τριάδας αγώνων που ακολουθεί.
24.11.2019 14:00 ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΜΠΕΤΙΣ 1 -3.5 @1.51 (Bet365)


ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΣΑΣΑΡΙ (Ιταλία / Serie A)

Αρμάνι Μιλάνο: Με 2 σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες πέρασε η εβδομάδα για την ομάδα του Μιλάνο. Η διπλή αγωνιστική της EuroLeague την βρήκε με μία νίκη και μία ήττα στα 2 ματς που παίχτηκαν στην έδρα της. Νίκη με Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 92-88 και ήττα με Αναντολού Εφές με σκορ 76-81. Αρκετοί παίκτες της ομάδας του Μεσίνα είχαν σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή ενώ στο πρώτο χρονικά ματς, αυτό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έκανε καταπληκτικό παιχνίδι ο Σκόλα και ο Ροντρίγκεθ, στο ματς με την Εφές ιδιαίτερα ο πρώτος ήταν εξαφανισμένος. Ίδιο σύμπτωμα αλλά με αντίθετη πορεία είχαν οι Μπρουκς και Ρολ, οι οποίοι από την αφάνεια του πρώτου παιχνιδιού πήγαν στο άλλο άκρο δηλαδή σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα με την Εφές. Έχει μείνει πίσω στην Ιταλία με ρεκόρ 5-4.

Σάσαρι: Πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε στη Μακάμπι Χολόν με 94-92 για το FIBA Champions League η νησιωτική ομάδα. Ο Ντεσόν Πιέρ με double-double και ο Τζέρελς με τον Έβανς έκαναν δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Σε γενικές γραμμές η ομάδα λειτούργησε σε πολύ καλό βαθμό ενώ για άλλη μια φορά οι Αμερικάνοι της έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο σύνολο τους. Η ομάδα της Σαρδηνίας στην Ευρώπη είναι στο 5-1 ενώ στην Serie A στο εντυπωσιακό 6-2.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ώρα να ξορκίσει η Μιλάνο τον περσινό κακό της δαίμονα παρά την κούραση της από 2 σπουδαίες αναμετρήσεις.
24.11.2019 18:00 ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΣΑΣΑΡΙ 1 -2.5 @1.57 (Stoiximan)


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Λιθουανία / LKL)

Λιετκάμπελις: Σε φόρμα οι παίκτες της Λιετκάμπελις που προέρχονται από σπουδαία νίκη στο Στρασβούργο επί της τοπικής ομάδας με 66-63 για το FIBA Champions League. Αυτή η νίκη ήταν η 3η σερί και παράλληλα 2η σερί στην Ευρώπη που την κρατάει ακόμα ζωντανή και μέσα στους στόχους της. Φυσικά ο καλύτερος της παίκτης με 21 πόντους ήταν ο σέντερ Σάκιτς. Το ρεκόρ της στην Ευρώπη είναι στο 2-4 ενώ στην Λιθουανία στο 5-3.

Γιουβέντους: Η ομάδα από την Ουτενά σημείωσε την 2η διαδοχική της νίκη στη λιθουανική λίγκα απέναντι στην Ντούκιτζα με 88-75. Η νίκη αυτή την ανέβασε στη 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-6. Ο σούτινγκ γκάρντ Σκούκας με 21 πόντους και ο σμολ φόργουορντ Ραντεβίτσιους με 19 πόντους ήταν οι κορυφαίοι της Γιουβέντους. Το προφίλ της ομάδας παραμένει μαχητικό αν και λίγο αποδυναμώθηκε φέτος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παραδοσιακό ζευγάρι πλέι οφ της LKL. Η φόρμα και η λογική συγκλίνουν προς τους γηπεδούχους.
24.11.2019 18:15 ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 -3.5 @1.63 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα