Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Κοκτέηλ Επιλογών

Στην αγωνιστική εβδομάδα που διανύουμε προχωρήσαμε σε ένα στοιχηματικό κοκτέιλ επιλογών. Ομάδες που ψάχνουν τη νίκη αν θέλουν να μείνουν ζωντανές, ομάδες που παίζουν για την ιστορία τους καθώς και ομάδες που λογικά θα πρέπει να επανέλθουν στα γνωστά τους επίπεδα. Ας τα δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ και αυτή την εβδομάδα:


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (FIBA Champions League)

Λιετκάμπελις: Την απρόσμενη ήττα γνώρισε εκτός έδρας από την Πιένο με 78-75 για την λιθουανική λίγκα, διαμορφώνοντας το ρεκόρ της στο 7-4. Μέχρι και 2 λεπτά πριν την λήξη η Λιετκάμπελις ήταν μπροστά με 4 πόντους και με ποσοστό πάνω από 40% στο τρίποντο. Ο εξαιρετικός στον αγώνα αυτόν, Τόμας Ντίμσα με 16 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την Λιετκάμπελις. Η ήττα αυτή διέκοψε ένα σερί 5 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι ότι μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Στην Ευρώπη μετρά ρεκόρ 2-4 κάνοντας όμως 2 σερί νίκες μένοντας έτσι ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Xαποέλ Χολόν: Με μεγάλη εμφάνιση η Χαποέλ Χολόν στο εκτός έδρας ματς με την Ίρονι Ναχαρίγια πήρε τη πρώτη της νίκη μακριά από το Χολόν για τα πλαίσια του πρωταθλήματος του Ισραήλ, με σκορ 109-95. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα η απόδοση της έπιασε υψηλά στάνταρντς. Ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη στη λίγκα και πλέον το ρεκόρ της είναι στο 4-3. Στο FIBA Champions League μετρά 3 νίκες και 3 ήττες παλεύοντας ουσιαστικά για τη 4η προνομιούχο θέση του ομίλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γενικά σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Αν θέλει να έχει ελπίδες η γηπεδούχος για πρόκριση πρέπει να προστατέψει την έδρα της.
3.12.2019 19:00 ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ 1 @1.73 (Stoiximan) ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ ΟVER 166.5 @1.65 (Stoiximan)


ΟΡΤΕΖ-ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ ΜΠΑΝΒΙΤ (FIBA Champions League)

Ορτέζ: Με πρωταγωνιστές τους Τζαστίν Ντέντμον (28 πόντοι) και Τάιρους Μακγκί (19 πόντοι) πήρε διπλό στη Ροάν με 100-97 για τα πλαίσια της γαλλικής λίγκα. Στο 4-8 το ρεκόρ της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δε τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη με ρεκόρ 2-4 ωστόσο όταν πιάνει ρυθμό κυρίως στο ζωγραφιστό τότε χτυπάει όλα τα παιχνίδια.

Μπαντίρμα Μπάνβιτ: Στη λίγκα της Τουρκίας είναι στο εντυπωσιακό 6 νίκες σερί με τελευταίο της θύμα την Μπασαχσεχίρ με σκορ 82-68. Τέρι με 19 πόντους και Σμίθ με 7 ασίστ και 14 πόντους την οδήγησαν σε άνετη νίκη. Στην Ευρώπη με 2 νίκες και 4 ήττες, πρέπει να ανεβάσει ρυθμό αν θέλει να προχωρήσει παραπέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνήθως τα παιχνίδια τους είναι όσα δεχτούν άλλα τόσα βάζουν. Αν το δούμε από τη πλευρά του ρόστερ τότε υπάρχει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Θα πάμε σε ανοιχτό ρυθμό με συντηρητικό στήριγμα στη τουρκική ομάδα.
3.12.2019 21:30 ΟΡΤΕΖ-ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ ΜΠΑΝΒΙΤ ΟVER 156.5 @1.50 (Stoiximan) ΟΡΤΕΖ-ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ ΜΠΑΝΒΙΤ 2 +5.5 @1.53 (Stoiximan)

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ-ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ (ΝΒΑ)

Νιου Όρλιανς Πέλικανς: Με σκορ 104-107 και ήττα από την Οκλαχόμα προέρχονται οι Πέλικανς. Αυτή ήταν η 5η ήττα σερί. Πλέον καταλαμβάνουν την προτελευταία θέση στη Δύση με ρεκόρ 6-14. Χόλιντεϊ με 26 πόντους και Ίνγκραμ με 20 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους γηπεδούχους. Περιμένει περισσότερα ο Ρίβερς από τον έμπειρο κόμπο γκάρντ Ρέντικ.

Ντάλλας Μάβερικς: Όποια λέξη και να χρησιμοποιήσεις για τον Ντόνσιτς είναι λίγη. Ο απίθανος πιτσιρικάς από τη Σλοβενία έδωσε άλλη μια παράσταση στο Στέιπλς Σέντερ με 27 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ. Ανήμποροι οι Λεμπρόν και Ντέιβις στο παίκτη φαινόμενο των Μάβερικς. Το τελικό σκορ 114-100 επί των Λέικερς διεύρυνε το ρεκόρ των τεξανών στο 13-6.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και αποφεύγουμε να δώσουμε προβλέψεις ΝΒΑ λόγω του απρόβλεπτου μπάσκετ που παίζουν όλες σχεδόν οι ομάδες αυτή τη περίοδο ωστόσο μας εξιτάρει επικίνδυνα η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Δομημένο μπάσκετ από μια υποσχόμενη ομάδα. Φυσικά υπάρχει υπεροχή των φιλοξενούμενων.
4.12.2019 02:30 ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ-ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ 1 +12.5 @1.50 (Βet365)


ΚΙΜΚΙ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (EuroLeague)

Kίμκι Μόσχας: Την 3η σερί ήττα στο θεσμό γνώρισε η ρωσική ομάδα και αυτή τη φορά εκτός έδρας, από τη Φενέρμπαχτσε. Το 89-76 διαμόρφωσε το ρεκόρ της σε 6-5. Διαστημικός ο Τίμα με 26 πόντους. Ο σέντερ Γερέμπκο αναμένεται να έχει δουλειά και στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Κομβικές οι ασίστ του Γιόβιτς.

Μπαρτσελόνα: Πρώτο μέρος από την αντίδραση, που αναμενόταν, την έβγαλε κόντρα στη ποιοτική Τενερίφη με σκορ 103-71 στο Παλάου Μπλαουγκράνα για τη Liga Endesa. Μπορεί στη προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, οι γνώστες να περίμεναν εμφάνιση υψηλών δεδομένων από την Τσσκα στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί πραγματικά ξαφνιάστηκαν και εγκλωβίστηκαν τελικά στους μόλις 67 πόντους (67-96). Με την Τενερίφη αντέδρασαν σωστά με κορυφαίο τον Άντε Τόμιτς με 14 πόντους. Στο 8-3 το ρεκόρ τους στην Ευρώπη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θεωρούμε ότι θα αντιδράσει σωστά και στην Ευρώπη η καταλανική ομάδα
6.12.2019 19:00 ΚΙΜΚΙ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 80.5 @1.58 (Stoiximan)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EuroLeague)

Παναθηναϊκός: Με δύο 100αρες στην επιστροφή του ο κόουτς Πιτίνο. Νίκη στο ΟΑΚΑ επί της Μπασκόνια με 100-68 και νίκη στη Ρόδο επί του Κολοσσού με 103-69 για την Α1. Σε σπουδαία φόρμα οι πράσινοι. Στο πικ τους όλοι οι παίκτες. Μόλις 18 λεπτά έπαιξε στο τελευταίο χρονικά ματς, με το Κολοσσό στη Ρόδο, ο Νικ Καλάθης ο οποίος είχε, μεταξύ άλλων, 9 ασίστ! Στο 7-4 το ρεκόρ της ομάδας στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Την 2η σερί νίκη της στην EuroLeague σημείωσε η ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 91-70 και έφτασε τις 5 νίκες. Ο κομβικός Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε double-double. Απολαυστικός στον αγώνα αυτόν και ο Κώστας Παπανικολάου με 17 πόντους. Χωρίς σοβαρά θέματα τραυματισμών πηγαίνει στο ΟΑΚΑ. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για περίπου ένα μήνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Άλλο ένα ντέρμπι σε τεταμένη ατμόσφαιρα αυτή τη φορά λόγω Εθνικής ομάδας, λόγω γνωστού αθλητικού ιστότοπου και λόγω ενός t-shirt. Φαβορί οι πράσινοι. Υποψιασμένοι οι ερυθρόλευκοι και από το πάθημα της Μπασκόνια τη προηγούμενη εβδομάδα. Η ήττα, εκατέρωθεν, σε έδρα αιωνίου μπορεί να θεωρείται εντός προγράμματος αλλά όχι και η διαφορά. Σε καλύτερο τέμπο οι γηπεδούχοι που φέτος θεωρούν ότι έχουν ευκαιρία για κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, μετά από πολλές σεζόν. Για την ιστορία τους θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι στη πιο περίεργη και κομβική χρονιά στη σύγχρονη ιστορία τους.
6.12.2019 21:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 +12.5 @1.56 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Stoiximan.gr με 0% γκανιότα*, & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα