Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το Μπάσκετ Των Προπονητών

Μία αναμέτρηση μπάσκετ μπορεί να παίζεται από τους παίκτες όμως κατά κανόνα κερδίζεται από τους προπονητές. Οι ταλαντούχοι και ικανοί προπονητές αργά ή γρήγορα βγάζουν δουλειά στο παρκέ.


Επιλέξαμε σε αυτή την αγωνιστική ομάδες με τη σφραγίδα των προπονητών τους, που μπορούν να φέρουν σημείο και κατόπιν μελέτης μπορούμε αυτό να το μετατρέψουμε σε κέρδος. Ας δούμε τις προτάσεις από αυτές τις ομάδες:

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ

Λάρισα: Η ομάδα έρχεται σταδιακά στα θέλω του κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου μετρώντας 2 εντυπωσιακά σερί διπλά! Ένα στο Λαύριο (με 20 πόντους διαφορά) και τη προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα, στη Πάτρα με σκορ 76-62. Ο σούτινγκ γκάρντ Μπράντον Ρας με 20 πόντους και ο πόιντ γκάρντ Άντονι Χίκι με 14 πόντους και 9 ασίστ ανέτρεψαν όλα τα αμυντικά συστήματα του κόουτς Γιατρά. Σχεδόν άριστη η λειτουργία της ομάδας στο κομμάτι των ριμπάουντ. Οι σπουδαίες εμφανίσεις των Θεσσαλών αποτελούν δείγμα των δυνατοτήτων τους για την μελλοντική τους θέση στην ελληνική λίγκα. Το ρεκόρ τους βρίσκεται στο 5-9.

ΠΑΟΚ: Από την εκτός έδρας νίκη με 86-80 στη Κλαϊπέντα κόντρα στη Νεπτούνας προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Φοβερή παρουσία στα επιθετικά ριμπάουντ ενώ και μεγάλα σουτ μπήκαν σε κρίσιμες επιθέσεις. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά το παιχνίδι με τον Άρη και τη προσθήκη του Μπράουν. Το ρεκόρ στην Ευρώπη είναι στο 4-6. Ο Δικέφαλος μετρά 4 νίκες και 10 ήττες ρεκόρ στην Α1. Η επίδοση του εκτός έδρας είναι 7 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χάντικαπ επιλογή άσσου.
11.1.2020 15:30 ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ 1 +5.5 @1.60 (Stoiximan)


ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΠΟΥΡΓΟΣ (Ισπανία / Liga Endesa)

Ομπραντόιρο: Η ήττα με 85-67 στη Μάλαγα από την Ουνικάχα της έσπασε σερί 2 νικών στην ισπανική λίγκα. Στην αναμέτρηση αυτή παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως άστοχη κυρίως στη τρίποντη περίμετρο. Σε κανένα σημείο δεν απείλησε ουσιαστικά τους Ανδαλουσιανούς. Ο πάουερ φόργουορντ Βλάντιμιρ Βροντζιάνσκι με 16 πόντους και ο σέντερ Ντέγιαν Κράβιτς με 15 πόντους ήταν ότι πιο αξιόπιστο παρουσίασε η ομάδα στις 4 γραμμές.

Μπούργος: Η ομάδα του 41χρονου ελπιδοφόρου κόουτς Χοάν Πεναρόγια επικράτησε της Μπαντίρμα Μπάνβιτ με 92-84 για το fiba Champions League βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 6-4. Γενικά το παιχνίδι της είχε μεταπτώσεις. Κυρίαρχη στα ριμπάουντ. Έρλ Κλάρκ με 13 πόντους, Μπρούνο Φιτιπάλντο με 12 πόντους και Βίτορ Μπενίτε με 11 πόντους οι διακριθέντες από τη Μπούργος. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας έχει ρεκόρ 8-8.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ποντάρουμε στο καλύτερο ρόστερ των φιλοξενούμενων χωρίς να παραβλέπουμε τις αδυναμίες τους εκτός έδρας καθώς και την ανάγκη των γηπεδούχων ιδιαίτερα για εντός έδρας νίκες. Οι τολμηροί μπορούν να δουν το διπλό της Μπούργος αλλά σε τιμή όμως που να έχει αξία και αυτή θα ήταν μόνο από 1.70 και πάνω.
11.1.2020 19:00 ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΠΟΥΡΓΟΣ 2 [email protected] (Stoiximan)

Παίξε στοίχημα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr!


ΜΑΝΡΕΣΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ (Ισπανία / Liga Endesa)

Μανρέσα: Η ομάδα του Μαρτίνες προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Στρασμπούργκ για το θεσμό του fiba Champions League. To τελικό σκορ 92-68 δείχνει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική στην επίθεση. Ο Λιούκ Νέλσον με 15 πόντους έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Το ρεκόρ για την ιστορική Μανρέσα στην ισπανική λίγκα είναι στο 7-9 μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες.

Ανδόρρα: Από το εκτός έδρας αγώνα στη Μπανταλόνα για το θεσμό του Eurocup προέρχεται η Ανδόρρα. Δεν άντεξε στην αντεπίθεση της Μπανταλόνα και ηττήθηκε με 90-87. Το ματς ήταν ντέρμπι με ισορροπία σχεδόν σε όλους τους τομείς. Απίθανο ματς από τον Ντέιβιντ Γουόκερ με 26 πόντους. Το ρεκόρ της στην ισπανική λίγκα βρίσκεται στο 9-7 καταλαμβάνοντας τη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Μανρέσα. Ποντάρουμε στη κούραση της Ανδόρρα. Θα επιλέξουμε έδρα. Οι συντηρητικοί μπορούν να δουν το θετικό χάντικαπ της Μανρέσα σε τιμή όμως που να έχει αξία.
11.1.2020 21:30 ΜΑΝΡΕΣΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ 1 @2.10 (Stoiximan)


ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (Ισπανία / Liga Endesa)

Βαλένθια: Το πρότζεκτ προπονητής Χαούμε Πονσαρνάου εξελίσσεται με απίστευτη ταχύτητα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει τρομερή δουλειά στις ‘’νυχτερίδες’’. Ωστόσο η Βαλένθια προέρχεται από ένα μεγάλο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 93-91 από τον Ολυμπιακό για τη διοργάνωση της EuroLeague. Σπουδαία απόδοση από τον 36χρονο Σαν Εμετέριο με 23 πόντους. Σε ρηχά νερά ο Ντούμπλιεβιτς. Το ρεκόρ για την Βαλένθια στην ισπανική λίγκα είναι στο 8-8.

Μπανταλόνα: Από την εντός έδρας νίκη ενάντια στην Ανδόρρα για το θεσμό του Eurocup προέρχεται η καταλανική ομάδα. Από το καταστροφικό 1ο δεκάλεπτο το ματς το γύρισε με υπομονή και επιμονή. Έπαιξε με μυαλό μέσα στη ρακέτα εκτελώντας 32 σουτ 2 πόντων. Πρώτος σκόρερ με 19 πόντους ο Νίκος Ζήσης. Μεγάλη δουλειά και από τον Άλεν Όμιτς με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Το ρεκόρ της στην ισπανική λίγκα βρίσκεται στις 8 νίκες και 8 ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Επιλογή της Βαλένθια με προσιτό χάντικαπ.
12.1.2020 18:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ 1 -3.5 @1.50 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα