Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ: Διπλά Υποχρέωσης

Στα προγνωστικά μπάσκετ έχουμε διαλέξει αναμετρήσεις από όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα ωστόσο ξεχωρίζουν δύο ματς που οι φιλοξενούμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν σώμα και ψυχή στο παρκέ. Ας τα δούμε τα σημεία μας:


MΠΕΪΡΟΤ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (fiba Eurocup)

Μπέιροτ: Ουσιαστικά στους 8 της διοργάνωσης η γερμανική ομάδα αφού μετρά ρεκόρ, στο νέο όμιλο, 4-1 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. H oμάδα προέρχεται από αγώνα για τη γερμανική λίγκα στην έδρα της Γκίσεν όπου και ηττήθηκε με σκορ 100-93 έχοντας τον Τζέιμς Ρόμπινσον πρώτο σκόρερ με 12 πόντους ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Σαρλερουά: Ουραγός η βελγική ομάδα με 0-5 στη διοργάνωση του fiba Europe Cup. H Σαρλερουά το Σάββατο είχε αγωνιστική υποχρέωση για τη βελγική λίγκα νικώντας εντός έδρας τη Λίμπουργκ με σκορ 86-76. Κορυφαίος σκόρερ με 19 πόντους ο Βέλγος σούτινγκ γκάρντ Αλεξάντρε Λίμπερτ.

04.02 19:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Στο ματς του πρώτου γύρου οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει στην έδρα της Σαρλερουά με σκορ 97-90. Επιλογή πόντων και διαφοράς νίκης για το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Για τους φίλους με … δημιουργική φαντασία δίνουμε ακριβές σκορ το 94-78.
ΜΠΕΪΡΟΤ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΟVER 165.5 @1.50 (Stoiximan)
ΜΠΕΪΡΟΤ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΜΠΕΪΡΟΤ 16-20 @3.95 (Stoiximan)


TPΕΝΤΟ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (Εurocup)

Τρέντο: Το αντίθετο του ‘’τρένο’’ η Τρέντο (για να κάνουμε ένα λογοπαίγνιο) αφού στους νέους ομίλους της διοργάνωσης μετρά 0/4. Αδιάφορη αφού θα αγωνιστεί μόνο για το γόητρο κόντρα στη Νταρουσάφακα. Την Κυριακή για την ιταλική λίγκα υποδέχτηκε την Μπρέσια όπου και τη νίκησε με σκορ 63-56 με τον Ρασάρντ Κέλι να σημειώνει 14 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ. Μέτριες επιδόσεις σε ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος.

Νταρουσάφακα: Με ρεκόρ 2-2 ωστόσο την πόνεσε η ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν αφού η σέρβικη ομάδα πήρε τη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ωστόσο όσο ζει ελπίζει παρότι Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια λόγω προγράμματος και λόγω νικών με διαφορά έχουν το πλεονέκτημα για τη πρόκριση. Η ομάδα προέρχεται από εντός έδρας εύκολη νίκη το Σάββατο για τη τουρκική λίγκα επί της Σιγκορτάμ με σκορ 88-74. Ο Ντορόν Λάμπ και ο Τζάροντ Τζόουνς με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα έκαναν τη δουλειά τους. Καλή συνολικά η ομάδα σε ριμπάουντ και ασίστ.

04.02 21:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ισχυρό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι παίζουν για το πρεστίζ τους. Στο ματς του πρώτου γύρου η Νταρουσάφακα είχε επικρατήσει με σκορ 73-69.
ΤΡΕΝΤΟ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 2 @1.50 (Stoiximan)

Παίξε Νόμιμα με εγγραφή στην Bet365.gr!

ΑΝΔΟΡΡΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (Εurocup)

Ανδόρρα: Ευρώπη τέλος για την Ανδόρρα αφού μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Τελευταίο χρονικά ματς η εντός έδρας νίκη της επί της Εστουντιάντες με σκορ 69-65 για την ισπανική λίγκα. Μέτρια εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα δεν είχε διψήφιο σκόρερ. Πολυτιμότερος βάσει αξιολόγησης ο πάουερ φόργουορντ Μπαντζά Σί με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ.

Μπανταλόνα: Τη νίκη του διημέρου έκανε η Μπανταλόνα που με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Πρέπελιτς με 22 πόντους και το Ροτέν με 13 πόντους άλωσε την Μαδρίτη επικρατώντας της Ρεάλ με 86-83 για την ισπανική λίγκα. Ήταν μια αναμέτρηση που δε παράτησε η Μπανταλόνα και στα τελευταία λεπτά πήρε τη σπουδαία νίκη. Στην Ευρώπη μετρά 2-2 ρεκόρ και με τυχόν νίκη κόντρα στην Ανδόρρα μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση πρόκριση.

04.02 21:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση καθρέφτης με το άνωθεν ματς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μπανταλόνα είχε κερδίσει την Ανδόρρα με σκορ 90-87.
ΑΝΔΟΡΡΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ 2 @1.72 (Stoiximan)


MΠΑΝΤΙΡΜΑ – ΟΡΤΕΖ (fiba Champions League)

Μπαντίρμα: Με νίκη ξεμπερδεύει και δε μπαίνει σε κανένα σενάριο σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα. Το ρεκόρ της είναι στο 7-6 και όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει στη τωρινή της θέση, δηλαδή στη 4η όπου και της δίνει την πρόκριση στους 16 του θεσμού. Η ομάδα της Προύσας αντιμετώπιζε στην Κωνσταντινούπολη της Εφές. Η ήττα ήρθε με σκορ 83-72 μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ο Εμάνουελ Τέρι πραγματοποίησε double double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ορτέζ: Με ρεκόρ 5-8 στη διοργάνωση έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση και αγωνίζεται για το γόητρο. Η Ορτέζ προέρχεται από δύσκολη νίκη στην έδρα της κόντρα στη Στρασμπούργκ με σκορ74-73 για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα βρισκόμενη πίσω με 15 πόντους στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Ωστόσο επανήλθε άμεσα. Ο ΜακΓκί με 20 πόντους και ο Ντέντμον με 17 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την Ορτέζ.

05.02 19:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Στο ματς του πρώτου γύρου οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει στο Πο με σκορ 96-76. Επιλογή ημιχρόνου/τελικού σημείου.
ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ – ΟΡΤΕΖ 1/1 @1.70 (Stoiximan)

Παίξε στοίχημα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΕuroLeague)

Bαλένθια: Με ρεκόρ 11-11 συνεχίζει η Βαλένθια στην Εuroleague καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Η ομάδα του Πονσαρνάου έχει την μεγαλύτερη βελτίωση στην εξέλιξη της χρονιάς ανάμεσα στις υπόλοιπες της διοργάνωσης. Είναι μια ομάδα που μόνο καλά λόγια έχεις να πεις. Την Κυριακή ωστόσο υποδέχτηκε την Μπιλμπάο για την ισπανική λίγκα παθαίνοντας ένα σοκ αφού ηττήθηκε με σκορ 81-78. Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 20 πόντους ήταν για άλλη μια φορά σέντερ ολκής.

Μπαρτσελόνα: Μετά από ένα απαιτητικό ματς κέρδισε μέσα στη Τενερίφη με σκορ 87-83 στα πλαίσια της ισπανικής λίγκα. Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στη τελευταία κατοχή αστοχώντας σε τρίποντο νίκης ο σπουδαίος Σάσου Σάλιν για την Τενερίφη. Ο Μίροτις με 18 πόντους και ο Αμπρίνες με 16 πόντους διέπρεψαν για το καμάρι της Καταλονίας. Στην ΕuroLeague έχει σημειώσει 16 νίκες και 6 ήττες

05.02 22:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Στο ματς του πρώτου γύρου ο αγώνας είχε λήξει με νίκη της Μπαρτσελόνα με σκορ 83-77. Επιλογή πόντων φιλοξενούμενων.
BAΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 81.5 @1.50 (Bet365)

ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα