Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Προγνωστικά Μπάσκετ Ευρωλίγκα: Σημεία Σε Ευκαιρία

Μετά τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ επανερχόμαστε στις συλλογικές διοργανώσεις. Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τις αγωνιστικές της ενώ από το Σαββατοκύριακο και έπειτα μπαίνουμε ξανά στο γνωστό μας πρόγραμμα.


Στην Ευρωλίγκα 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που θα δώσουν μάχες κυρίως για 2 θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ίσως και 3 αν συνεχιστεί η εικόνα του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το δύσκολο του πρόγραμμα.

Τη δεδομένη στιγμή εκμεταλλευτήκαμε από νωρίς τις αυξημένες αποδόσεις σε ορισμένα σημεία θεωρώντας τα ευκαιρία. Αξίζει να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ας δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ:

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Με 7 νίκες και 18 ήττες συνεχίζει στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα μετά την εντός έδρας ήττα με σκορ 83-81 από την Άλμπα Βερολίνου. Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς και οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε όλα τα στατιστικά. Ο Ουίλ Τόμας με 19 πόντους σε 29 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ και ο Χόλινς με 15 πόντους σε 31 λεπτά ήταν οι καλύτεροι της ρωσικής ομάδας.

Μπάγερν: Με ρεκόρ 7-18 και με 4 σερί ήττες στην Ευρωλίγκα συνεχίζει η ομάδα της Μπάγερν. Εύκολη ήττα γνώρισε στο Μόναχο από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εφές με σκορ 88-63. Υποδεέστερη σε όλες τις πλευρές του παρκέ. Είχε 16 ασίστ για 15 λάθη. Ο Λο και Λούσιτς είχαν από 14 πόντους ο καθένας για την ομάδα του Κόστιτς.

27.02 19:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Η χειρότερη ομάδα στα εντός έδρας κόντρα στη χειρότερη στα εκτός. Ωστόσο θεωρούμε ότι ο Τσάβι Πασκουάλ θα κάνει τη πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα με τη ρωσική ομάδα. Καλή η απόδοση του άσσου. Με σκορ 77-69 είχε νικήσει η Μπάγερν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 @1.65 (Βet365)
ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 150.5 @1.50 (Stoiximan)


MAKAMΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με 17 νίκες και 8 ήττες συνεχίζει στο θεσμό της Ευρωλίγκα η ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου. H Mακάμπι Τελ Αβίβ έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Βαλένθια αφού μετά από ένα συναρπαστικό ματς νίκησε με σκορ 85-82. Καταλυτική η απόδοση της στα τελευταία 2 λεπτά. Με καλό ποσοστό στα τρίποντα και δυναμική παρουσία στα ριμπάουντ η ομάδα του Ισραήλ. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 20 πόντους και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 19 πόντους διέπρεψαν στα γκάρντ. Ο Οθέλο Χάντερ με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν δυναμίτης στη ρακέτα.

Ολυμπιακός: Η ομάδα προέρχεται από νέα νίκη, δεύτερη διαδοχική, νικώντας αυτή τη φορά τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με σκορ 77-68 βελτιώνοντας το ρεκόρ σε 11-14 πλησιάζοντας παράλληλα τη πολυπόθητη 8η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Φυσικά το έργο εξακολουθεί να μοιάζει δύσκολο διότι στις επόμενες 9 αγωνιστικές θα χρειαστεί 6 νίκες για να πιάσει τον αριθμό των 17 νικών που μοιάζει ως πιθανότερος για να τερματίσει κάποιος στην 8η θέση. Η ελληνική ομάδα παρά το περιορισμένο ροτέισον ήταν σκληρή στην άμυνα και με αιχμές του δόρατος τον Βεζένκοφ με 15 πόντους και τον Παπανικολάου με 13 πόντους κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

27.02 21:05 ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύγκρουση Ελλήνων προπονητών με κοινό παρανομαστή τον Ολυμπιακό. Βάσει πρόσφατης ιστορίας ένα από τα πιο ιδιαίτερα ζευγάρια καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μακάμπι κέρδιζε στο ΣΕΦ και την ίδια σεζόν ο Ολυμπιακός στη ΝΟΚΙΑ Αρένα. Τα πράγματα φέτος δείχνουν τη Μακάμπι αρκετά ισχυρή αλλά οι απουσίες επηρεάζουν. Οι Πειραιώτες διευρύνουν το ρόστερ τους ωστόσο χρειάζεται χρόνος προσαρμογής τόσο για τις προσθήκες όσο και για τους τραυματίες. Στο ματς του πρώτου αγώνα οι ισραηλινοί επικράτησαν άνετα με σκορ 65-90.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 +9.5 @2.05 (Βet365)


ΚΙΜΚΙ ΜΟΣΧΑΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Κίμκι Μόσχας: Τη νίκη της αγωνιστικής έκανε η Κίμκι Μόσχας μέσα στο Μιλάνο με σκορ 78-69. Στο κόλπο της 8αδας ξανά η ομάδα του Κουρτινάιτις με ρεκόρ 11-14. Πολύ καλά ποσοστά στο σουτ, 19 ασίστ και άμυνα έφεραν το σπουδαίο αυτό διπλό κόντρα μάλιστα στο Μιλάνο που και αυτό είναι στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν την 8η θέση. Ο Σβέντ με 18 πόντους και ο Γερέμπκο με 16 πόντους αποτέλεσαν τους καλύτερους παίκτες για τη Κίμκι.

Βιλερμπάν: Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προέρχεται από ήττα εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό με σκορ 77-68. Η αναλογία ασίστ – λάθων ήταν αρνητική. Ο Σαρλς Καουντί με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων. Σε κάμψη οι επιδόσεις της αυτό το χρονικό διάστημα. Το ρεκόρ της έχει διαμορφωθεί στο 9-16 στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

28.02 19:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύμπτωση στατιστική η επίθεση των γηπεδούχων με τους πόντους που δέχεται η Βιλερμπάν. Στο ματς του πρώτου γύρου η Βιλερμπάν είχε επικρατήσει με σκορ 92-88.

KIMKI MOΣΧΑΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΚΙΜΚΙ ΜΟΣΧΑΣ OVER 83.5 @1.60 (Stoiximan)


ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Βαλένθια: Η ήττα με σκορ 85-82 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την άφησε στις 12 νίκες. Καλή σε όλους τους τομείς, έχασε το ματς για μια κατοχή. Ο σέντερ Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων. Βατό το πρόγραμμα της στη διοργάνωση. Μπορεί να φτάσει τις 18 νίκες.

Φενέρμπαχτσε: Συντριβή με σκορ 65-94 μέσα στη Κωνσταντινούπολη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άθλια εμφάνιση για την ομάδα του Ομπράντοβιτς που δεν την έσωσαν ούτε οι πάνω από τις τριπλές βολές που εκτέλεσε σε σύγκριση με την αντίπαλο της. Ντε Κολό με 21 πόντους και Βέσελι με 16 πόντους οι μόνοι διψήφιοι σκόρερ της. Το ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα είναι στο 11-14.

28.02 22:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Με σκορ 100-98 στη παράταση είχε αποδράσει η Βαλένθια από τη Κωνσταντινούπολη στο δραματικό ματς του πρώτου γύρου. Στο χρονικό αυτό σημείο από ήττες προέρχονται και οι δύο. Προβάδισμα η έδρα και η ταχύτητα της Βαλένθια. Πάμε κόντρα στους μπουκ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ -ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1 @2.22 (Βet365)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα