Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπάσκετ Στα Χρόνια Του Κορονοϊού.

Τα γεγονότα με την πανδημία έχουν επηρεάσει όπως είναι φυσικό και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του αγαπημένου μας σπορ, του μπάσκετ.


Σκέψεις για αναβολές ή ματαιώσεις υπάρχουν στο μυαλό των υπευθύνων καθώς πλέον ούτε τα κεκλεισμένων των θυρών αλλά ούτε και οι μεταφορές έδρας των ομάδων σε άλλες χώρες φαίνεται να έχουν μακροπρόθεσμα αποτέλεσμα. Βασικό είναι πλέον πως και μέλη των ομάδων φαίνεται να έχουν προσβληθεί.

Πριν συμβεί το αναπόφευκτο και στον αθλητισμό εμείς θα πρέπει να λογίζουμε τις περιστάσεις καθώς οι παράγοντες αυτοί είναι καθοριστικοί στο στοιχηματισμό και εν γένει στις αποδόσεις των εταιρειών.

Η φημολογία πριν την οριστικοποίηση ορισμένων αποφάσεων μας βοηθά να αλιεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες αποδόσεις. Να τονίσουμε ότι σε ματς και λίγκες που γίνονται σε Ρωσία και Τουρκία είναι πιο απλά τα πράγματα καθώς αυτές οι δύο χώρες εμφανίζουν μηδενικά κρούσματα.

Βέβαια να εξηγήσουμε ότι είναι οι μοναδικές χώρες που δεν στέλνουν στοιχεία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με λίγα λόγια δηλαδή, ότι θέλουν ανακοινώνουν. Ας προχωρήσουμε όμως με τα προγνωστικά μπάσκετ με τιμές σε όρια που μας δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες που αξίζουν, ακόμα, να ρισκάρουμε:


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (Fiba Champions League)

Λιετκάμπελις: Η Λιετκάμπελις σαφώς με το βλέμμα στο δεύτερο αγώνα κόντρα στη Σαραγόσα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 81-67 από την Πίενο για τη λιθουανική λίγκα. Ο Ζέλικο Σάκιτς πρώτος σκόρερ με 15 πόντους. Καλή απόδοση και από τον Τόμας Ντίμσα με 6 ασίστ και 12 πόντους.

Σαραγόσα: Από ήττα στην έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης για την ισπανική λίγκα με σκορ 92-70 προέρχεται η Σαραγόσα. Ο Μπένζινγκ με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της. Ενθαρρυντική παρά την ήττα της η εικόνα στην αμυντική προσέγγιση στο ζωγραφιστό. Δέχτηκε τους μισούς πόντους από τη γραμμή του τρίποντου.

10.03 19:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ματς της φάσης των ‘’16’’ με την φιλοξενούμενη να προηγείται 1-0 αφού είχε επικρατήσει με σκορ 76-67. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες δηλαδή έχουμε σειρά με μέγιστο 3 αγώνες. Θα επιλέξουμε τους πόντους της φιλοξενούμενης.

ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΣΑΡΑΓΟΣΑ OVER 73.5 @ 1.50 (Bet365)


ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ – ΝΤΙΖΟΝ (Fiba Champions League)

Νίζνι Νόβγκοροντ: Η ομάδα προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ούνικς Καζάν με σκορ 95-83 για τη λίγκα της vtb. Απογοητευτική η εικόνα στα ριμπάουντ. Ο πολύπειρος Εβγκένι Μπαμπούριν με 17 πόντους και ο Τέρελ Πάρκς με 12 πόντους ήταν οι διακριθέντες για τη γηπεδούχο ομάδα.

Ντιζόν: Παραδόθηκε στο Μονακό γνωρίζοντας την ήττα από τη τοπική ομάδα με σκορ 80-67 για τη γαλλική λίγκα. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο χάνοντας την επαφή με την αντίπαλο της από τα πρώτα λεπτά. Ο πόιντγκαρντ Αξέλ Ζουλιέν ο μοναδικός διψήφιος σκόρερ της ομάδας με 11 πόντους.

11.03 18:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ματς της φάσης των ‘’16’’ με τη Ντιζόν να προηγείται 1-0 αφού είχε επικρατήσει στη Γαλλία με σκορ 88-73. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Fiba Champions League περνάει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Θα επιλέξουμε τους πόντους της Νίζνι Νόβγκοροντ η οποία είναι αναγκασμένη να ρίξει στο παρκέ όλα τα όπλα της με σκοπό την ισοφάριση.
ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ – ΝΤΙΖΟΝ ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ OVER 76.5 @ 1.54 (Bet365)

Bet365: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*!

ΠEPIΣΤΕΡΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Fiba Champions League)

Περιστέρι: Τη νίκη πήρε στη Πυλαία μετά από ένα δραματικό ματς με σκορ 75-68 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Α1. Ο Γιανίκ Μορέιρα με double-double (10 πόντοι-10 ριμπάουντ) και ο Ουίλιαμ Χάτσερ με 15 πόντους υπήρξαν οι κινητήριοι μοχλοί για την ομάδα του Περιστερίου. Πολύ καλή παρουσία της ομάδας στα ριμπάουντ μαζεύοντας 40 στο σύνολο.

Χαποέλ Ιερουσαλήμ: Από μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ προέρχεται η Χαποέλ Ιερουσαλήμ για το ισραηλινό πρωτάθλημα. Η ομάδα νίκησε εντός έδρας με σκορ 98-87 την αντίπαλο της. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά έχασε τη μεγάλη διαφορά που άγγιξε τις παρυφές των 30 πόντων. Ο Μπράουν με 22 πόντους και με 19 πόντους ο Τόμας ήταν οι κορυφαίοι για την Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

11.03 21:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ματς της φάσης των ‘’16’’ με την φιλοξενούμενη να προηγείται 1-0 αφού είχε επικρατήσει με σκορ 91-78. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες. Ανώτερη η ισραηλινή ομάδα με ρόστερ επιπέδου Eurocup. Στα υπέρ της και ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2 @1.68 (Bet365)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ OVER 79.5 @ 1.90 (Bet365)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ OVER 152.5 @1.59 (Stoiximan)


ΤΣΚΚΑ – ΑΛΜΠΑ (EuroLeague)

Τσσκα: Τον ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 97-66 και συνεχίζει με ρεκόρ 19-9 ισόβαθμη στη 4η θέση με τη Μακάμπι. Καταιγιστική στη ρακέτα και στις δύο πλευρές του γηπέδου ενώ υπέπεσε μόλις σε 6 λάθη. Ο Χίλιαρντ με 21 πόντους και ο Χάινς με 13 πόντους αποτέλεσαν τις αιχμές του δόρατος για την ομάδα του κόουτς Ιτούδη. Τελευταίος αγώνας για τη Τσσκα το εκτός έδρας ματς για την vtb στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ομάδα του κόουτς Ιτούδη νίκησε με σκορ 77-71 σε ένα ανταγωνιστικό ματς. Αρκετά τα λάθη της ομάδας από τη Μόσχα.

Άλμπα: Η Άλμπα Βερολίνου μετά από ένα μεγάλο ματς στη Βιτόρια έχασε από το τρίποντο του Τζανινγκ στα τελευταία δευτερόλεπτα με σκορ 73-72. Πολύ καλό το τρίποντο σουτ της που άγγιξε το 50%. Κορυφαίος σκόρερ ο Μάρκους Έρικσον με 16 πόντους. Η ομάδα είχε αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο στην έδρα της Κράιλσχαϊμ για την bbl από την οποία γνώρισε ήττα-σοκ με σκορ 91-82. Τεράστιο αμυντικό θέμα για την ομάδα του Ρενέσες.

12.03 19:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Θεωρητικά ευκαιρία (ακόμα) η τιμή του over σε αυτό το όριο.

ΤΣΣΚΑ – ΑΛΜΠΑ OVER 162.5 @1.90 (Stoiximan)


ΕΦΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (EuroLeague)

Εφές: Λάρκιν λαμπρός την οδηγεί! Ο mvp και της φετινής χρονιάς οδηγεί την πρωταθλήτρια Τουρκίας και την περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκα. Με νέο σόου 40 πόντων βοήθησε ώστε να έρθει η νίκη με σκορ 91-79 κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Σινάν Ερντέμ. Καλή η αναλογία ασίστ και λαθών με 20 έναντι 8. Η ομάδα βρίσκεται στη κορυφή της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 24-4. Τελευταίο ματς χρονικά η εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκαζίαντεπ για τη τουρκική λίγκα. Η νίκη ήρθε με σκορ 103-79 με εκτεταμένο ροτέισον από τον Αταμάν.

Βαλένθια: Η Βαλένθια σε καθίζηση το τελευταίο μήνα μετρώντας 4 σερί ήττες στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα και με το ρεκόρ της πλέον να βρίσκεται στο 12-16. Η εντός έδρας ήττα από το Μιλάνο με σκορ 83-81 ίσως της στοιχίσει περισσότερο από οποιαδήποτε ήττα έχει γνωρίσει το τελευταίο διάστημα. Γενικά η Βαλένθια δεν είχε καλή απόδοση στα σουτ εντός πεδιάς. Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νυχτερίδων. Τα τρία ματς που έρχονται (Εφές εκτός- Ζαλγκίρις και Ρεάλ εντός) είναι καθοριστικά για την συνέχεια. Η Βαλένθια είχε αγωνιστική υποχρέωση στην ισπανική λίγκα στην έδρα της Γκραν Κανάρια. Η ομάδα του κόουτς Πονσαρνάου προβλημάτισε όντας ξανά ιδιαίτερα άστοχη στα δίποντα δεχόμενη φυσιολογικά την ήττα με σκορ 87-77.

12.03 19:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Μας αρέσει η απόδοση πόντων σε τέτοιο όριο.

ΕΦΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER 162.5 @1.88 (Stoiximan)


ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EuroLeague)

Μιλάνο: Μετά από 5 σερί ήττες πέτυχε νίκη με σκορ 83-81 στην κεκλεισμένων των θυρών έδρα της Βαλένθια. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 16 πόντους και 9 ασίστ μαζί με τον καθοριστικό στη τελευταία φάση, Μίτσοφ των 13 πόντων και 7 ριμπάουντ υπήρξαν οι καλύτεροι της ομάδας του Μεσίνα. Ισορροπία σε όλους τους τομείς με τη Βαλένθια. Το ρεκόρ της πλέον βρίσκεται στο 12-16. Aκυρώθηκε η αγωνιστική στην Ιταλία αφού η χώρα είναι σε μεγάλη δίνη από την πανδημία και έτσι δεν έδωσε αγώνα η ομάδα του Μιλάνο.

Ολυμπιακός: Με ρεκόρ 12-16 οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα τους από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 91-79. Δε μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει σοβαρά την ομάδα του κόουτς Αταμάν και του σπουδαίου γκάρντ Σέιν Λάρκιν. Μόνιμη πληγή τα λάθη και η αστοχία από τις βολές. Ο Σάσα Βεζένκοφ με 10 πόντους ήταν και πάλι θετικός ενώ ο Ντουάιτ Μπάικς με 11 πόντους και 8 ασίστ έκανε ένα σπουδαίο ματς.

12.03 21:45 ΠΡΟΤΑΣΗ: Στον αέρα το ματς λόγω κορονοϊού. Ωστόσο αν πραγματοποιηθεί πρόκειται για σούπερ ματς με το νικητή να ανεβάζει τις πιθανότητες του για είσοδο στα πλέι οφ. Το Μιλάνο έχει ‘’εντός’’ τον Ολυμπιακό, τη Βιλερμπάν και τη Τσσκα ενώ εκτός τους Ερυθρό Αστέρα, Μπασκόνια και τη Ζενίτ. Αρκετά βατό πρόγραμμα αλλά πρέπει σαφέστατα να βελτιώσει τη μέχρι πρότινος τραγική της εικόνα. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστον 2 νίκες στο άδειο ΣΕΦ λόγω κορονοϊού (Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας, Μπαρτσελόνα) ενώ κυνηγάει δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Μιλάνο, Κίμκι και Φενέρμπαχτσε. Βεβαίως όπως καταλαβαίνει κάποιος τα εκτός έδρας είναι σημαντικά διότι αντιμετωπίζει ομάδες με ίδιες βλέψεις και παρόμοιες βαθμολογικές θέσεις ώστε παράλληλα να έχει το πλεονέκτημα σε τυχόν ισοβαθμίες.

ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 @2.38 (Bet365)

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (EuroLeague)

Φενέρμπαχτσε: Μετά από 2 σερί νίκες η Φενέρμπαχτσε υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 82-68 στα περίχωρα της Μόσχας από τη Κίμκι. Η τουρκική ομάδα είχε εκτός και πάλι τον Σλούκα. Η ομάδα αμυντικά ήταν αρκετά σοφτ ενώ και δημιουργικά έκανε ένα μέτριο παιχνίδι. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Ομπράντοβιτς σημειώνοντας 11 πόντους και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ. Την Κυριακή αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπεσίκτας για τη τουρκική λίγκα. Ένα ματς που έληξε με νίκη της Φενέρμπαχτσε με μπάζερ μπίτερ του Ντίξον και σκορ 74-73. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά η Φενέρ απώλεσε τη μεγάλη διαφορά και έκανε ντέρμπι τον αγώνα.

Παναθηναϊκός: Με ρεκόρ 14-14 οι φιλοξενούμενοι μετά τη συντριβή τους από τη Τσσκα Μόσχας μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 97-66! Η ελληνική ομάδα μετρά 6 ήττες στα τελευταία 7 ματς της Ευρωλίγκα. Σε κάκιστη μέρα τα ποσοστά της ομάδας στα εντός πεδιάς. Ουσιαστικά πήρε πολύτιμη βοήθεια από τους πόντους που πέτυχε από βολές. Ο Ντεσόν Τόμας και πάλι ο παίκτης που προσπάθησε περισσότερο για την ομάδα του Πιτίνο πετυχαίνοντας 12 πόντους. Τελευταίο ματς χρονικά η επικράτηση του, εκτός έδρας, επί του Ιωνικού με σκορ 110-65 για την Α1. Ξεκουράστηκε ο Καλάθης αφού έμεινε εκτός αποστολής.

13.03 19:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε αγωνιστική κάμψη και κρίση οι φιλοξενούμενοι. Καθοριστικά τα ματς του ΟΑΚΑ με Κίμκι και Μακάμπι ενώ πλέον ψάχνει και μια εκτός έδρας νίκη είτε κόντρα στη Φενέρ είτε στην Άλμπα είτε στην Εφές είτε στη Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο κάστρο τους. Με νίκη κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην υπόθεση πλέι οφ. Το πρόγραμμα της δείχνει βατό αφού μέσα έχει Παναθηναϊκό, Τσσκα και Ολυμπιακό ενώ εκτός έχει τη Μπάγερν (θα είναι σα να παίζει εντός) καθώς και τη Ζαλγκίρις. Τελευταία αγωνιστική παίζει στη Κωνσταντινούπολη αλλά εκτός έδρας με την ασταμάτητη Εφές.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 -2.5 @1.58 (Bet365)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα