Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Αγωνιστικός ρυθμός vs Ποιότητας

champions_league_cleverbet_new_2

Στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάλμε αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς στο «Eleda Stadion».


Μάλμε: Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ελσίνκι στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάλμε πέρασε αλώβητη και στον επαναληπτικό, πήρε την ισοπαλία (2-2) και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, το υποδηλώνουν άλλωστε και οι επτά διαδοχικοί αγώνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε νίκες και δύο «Χ».

Stoiximan: Στοίχημα στην Νo1 στοιχηματική στην Ελλάδα! Κλικ Εδώ.

Ρέιντζερς: Για τη Ρέιντζερς, οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινούν σήμερα (3/8), με την αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε.

Είναι η Πρωταθλήτρια Σκωτίας, ενώ μόλις το Σάββατο έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας τη Λίβινγκστον με 3-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ.

Προϊστορία: Άλλες δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με τη Μάλμε να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στη Ρέιντζερς.

Εκτίμηση: Ποιοτικά, η Ρέιντζερς είναι ανώτερη από τη Μάλμε, ωστόσο σε θέμα αγωνιστικού ρυθμού, οι Σουηδοί είναι πολύ πιο μπροστά και σαφώς πιο έτοιμοι. Επιλογή το G/G σε απόδοση 1.78 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.