Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
1

Άρσεναλ – Ολυμπιακός με +155 επιλογές στοιχήματος | Bet365 προσφορές*

Νικητές οι Λονδρέζοι στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης με 0-1 σκορ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει βέβαια για τους Πειραιώτες καθώς το 0-1 αποτελεί ένα εύθραυστο αποτέλεσμα.


Να λήξει 0-0 η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 13.00. Η Άρσεναλ κέρδισε με 1-0 στην Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα, και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «16».

Οι οικοδεσπότες θα επιδιώξουν να ντουμπλάρουν, σήμερα, τις νίκες τους, με το ενδεχόμενο, όντως, να τα καταφέρουν να προσφέρεται στο 1.45.

Είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά αυτό θα κληθούν να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, όπου το ενδεχόμενο να ανοίξουν το σκορ, αποβάλλοντας από πάνω τους το όποιο άγχος, προσφέρεται στο 1.30.

Να λήξει 1-1 η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 8.50.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά, με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη του με 1-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ, για τη Super League, αναζητά μία τεράστια ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν απαιτητικό έργο, με το ενδεχόμενο, όμως, να καταφέρουν να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη-πρόκριση με ένα σκορ 2-0 να προσφέρεται στο 34.00.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, με το ενδεχόμενο να ανοίξουν το σκορ, αποβάλλοντας από πάνω τους το όποιο άγχος, να προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

Η εν λόγω αναμέτρηση άραγε πού θα καταλήξει;

Με το “Φτιάξτε Αγορά“* μπορείτε να παίξετε το Άρσεναλ Ολυμπιακός συνδυάζοντας μέχρι 6 επιλογές από το ίδιο παιχνίδι!

Δείτε όλα τα στοιχήματα Ποδοσφαίρου

Πηγή: bet365

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα