Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Fonbet Προσφορές & εγγραφή

Η στοιχηματική Fonbet ήρθε και στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στον Μόσχα το 1994 και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος. Διαθέτει περισσότερα από 400 επίγεια καταστήματα ενώ λειτουργεί νόμιμα και στην Κύπρο.


Η σελίδα τους είναι απλή χωρίς ιδιαίτερο desing αλλά αυτό που ενδιαφέρει τον παίκτη το ξέρουν καλά…

Η στοιχηματική πλατφόρμα της Fonbet διαθέτει όλα τα δημοφιλή αθλήματα του πλανήτη σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις και τις υψηλότερες της αγοράς, ενώ οι επιλογές στα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει είναι από τις μεγαλύτερες σε αριθμό από κάθε άλλη στοιχηματική.

Η Fonbet προσφέρει Live Betting που σου δίνει την δυνατότητα αν έχεις κάποιο παιχνίδι η διοργάνωση που έχεις στοιχηματίσει σε Live μπορείς να το επιλέξεις στα αγαπημένα και να το βλέπεις πάνω πάνω στην πλατφόρμα ώστε να μην το ψάχνεις και χάνεις χρόνο.

Επίσης διαθέτει και E-Sports ενώ αυτό που ενδιαφέρει τον καθένα στο στοίχημα είναι το Live Streaming* που διαθέτει καθώς μπορείς να παρακολουθείς τα παιχνίδια που θες να ποντάρεις πράγμα βασικό για τον παίκτη.

Η Fonbet παίζει βέβαια και σε mobile προσφέροντας ότι και η deskop έκδοση ενώ οι άνθρωποι της εταιρίας προχώρησαν ακόμα ποιο πέρα κάνοντας και Application της ιστοσελίδας για ακόμα ποιο γρήγορη και ταχύτερη πλοήγηση, διαθέσιμο σε Android και Ios συσκευές.

Μεγάλο ατού για την εταιρία η πλούσιες και με ασφάλεια γρήγορες μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης χωρίς επιπλέον χρεώσεις που ικανοποιούν απόλυτα τους παίκτες.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε καταθέσεις και αναλήψεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος, μέσω paysafecard, μέσω paypal, μέσω Neteller, μέσω skrill. (Μικρή χρέωση στην ανάληψη με skrill)

Όπως γίνεται σε όλες τις στοιχηματικές έτσι και εδώ πρέπει να γίνει ταυτοποίηση του λογαριασμού σας μια διαδικασία που είναι εύκολη, με ασφάλεια και χωρίς καθυστέρηση με δυο βήματα.

1) Πρέπει να στείλετε την ταυτότητα σας μπρος και πίσω ώστε να επαληθευτεί η ηλικία σας.

2) Ένα λογαριασμό ρεύματος η τηλεφώνου που να είναι στο όνομα σας για να επαληθευτεί και η κατοικία σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο όνομα σας γίνονται δεκτά εκκαθαριστικό εφορίας πρόσφατο, έγγραφο από τράπεζα, η έγγραφο βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ.

Μόλις τα στείλετε θα τα εξετάσουν και θα κάνουν την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια στοιχηματική είναι η επικοινωνία από το τμήμα εξυπηρέτησης και εδώ οι άνθρωποι της Fonbet έχουν φροντίσει για όλα. Live chat, τηλέφωνο και mail 24/7.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα