Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Ίσως το πιο αδιάφορο Προγνωστικά Ιταλίας 1/5/22

Έμπολι-Τορίνο

Δεν έχουν κάτι να κυνηγήσουν Έμπολι και Τορίνο.

Έμπολι: Πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό, κέρδισε εύκολα με 3-2 εντός έδρας τη Νάπολι και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Πολύ μέτρια ως κακή εντός έδρας με ρεκόρ 4-4-9, βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Ο μέσος Μπαντινέλι είναι τιμωρημένος, απόντες ο στόπερ Τονέλι, ο μπακ Μαρκίτσα και ο μέσος Χάας.

Bet365: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*! Εισέλθετε στην Σελίδα.

Τορίνο: Σε ένα απίστευτο ματς ροντέο, έφερε 4-4 με την Αταλάντα, τουλάχιστον έμεινε για 4ο σερί ματς αήττητη. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα 9 από τα 17 παιχνίδια της, βαθμολογικά και αυτή είναι άνετη. Λείπουν ο στόπερ Ίτζο, ο μέσος Μαντραγκόρα και ο επιθετικός Τζάτζα.

Προϊστορία: 3-2-0 είναι το ρεκόρ δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Έμπολι μετά καιρό στάθηκε εξαιρετικά και πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Νάπολι, χωρίς βέβαια να κυνηγάει κάτι. Η Τορίνο ήταν ο ορισμός της αλέγκρας ομάδας στο Μπέργκαμο, αλλά δεν υπάρχει το παιχνίδι της να ανοίξει και πάλι τόσο, κρατάμε σαν προγνωστικό το under στο 2,00 της Bet365. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Μίλαν-Φιορεντίνα

Φουλ για τίτλο η Μίλαν, ντεφορμέ η Φιορεντίνα

Μίλαν: Τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις στη Ρώμη με το 2-1 κόντρα στην Λάτσιο, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, συνεχίζει να τρέχει μεγάλο αήττητο σερί. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 10 από τα 17 παιχνίδια της, είναι πρώτη και στο +2 από την 2η Ίντερ. Απόντες ο στόπερ Κιάερ και ο μπακ Φλορέντσι, αμφίβολος ο μέσος Μπενασέρ.

Betshop.gr: Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και πολλές εκπλήξεις για τους εγγεγραμμένους χρήστες! Εγγραφή.

Φιορεντίνα: Τραγική εμφάνιση, γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Ουντινέζε, γνωρίζοντας την 2η σερί ήττα της. Ανοικτά παίζει εκτός έδρας με ρεκόρ 6-3-8, ισοβαθμεί με τη Λάτσιο στην 6η θέση. Πάγια απών ο μέσος Καστροβίλι.

Προϊστορία: 4-1-5 είναι το ρεκόρ δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Μίλαν κρατάει και πάλι την μοίρα της στα δικά της χέρια, ποντάρει στην δυνατή της έδρας και στην σφικτή άμυνα. Η Φιορεντίνα είναι μέσα στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal στο 2,00 της Betshop.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.