Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ NBA 13.08.2020 & 14.08.2020

Με τρεις αναμετρήσεις θα κλείσουμε τα προγνωστικά μπάσκετ για τη κανονική περίοδο του nba.


Ουσιαστικά όμως πρόκειται, κατά τη γνώμη μας, για δύο παιχνίδια στοιχηματικής αξίας που μάλιστα βολεύουν βάσει ώρας, ώστε να αποδειχθούν ενδιαφέροντα για τις ομάδες.

Η όλη κουβέντα γίνεται για την 8η θέση της δυτικής περιφέρειας η οποία οδηγεί στα πολυπόθητα πλέι οφ και ακόμα είναι ανοικτή. Μνηστήρες υπάρχουν αρκετοί μα θεωρούμε ότι το Πόρτλαντ είναι σε πλεονεκτική θέση.

Αν τυχόν ο … Λίλαρντ δεν οδηγήσει την ομάδα του στη Γη της Επαγγελίας τότε το Φοίνιξ είναι η επικρατέστερη ομάδα για τη θέση αυτή.

Όλα όμως σύμφωνα με τα σενάρια εξαρτώνται από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, οι οποίοι, ως εκ θαύματος, παίζουν τελευταίοι διατηρώντας έτσι την αγωνία και το ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες ομάδες και φυσικά για όλους εμάς.


Ας δούμε, λοιπόν, τις αναμετρήσεις:

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Φοίνιξ Σανς: Η νίκη με σκορ 130-117 κόντρα στους … αποδεκατισμένους Σίξερς δεν αποτέλεσε έκπληξη, επ’ουδενί. Ο Μπούκερ με 35 πόντους και ο Μπρίντζες με 24 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των Σανς. Αξιόλογο το στατιστικό οι 28 ασίστ έναντι μόλις 7 λαθών.

Ντάλας Μάβερικς: Και με Πορζίνγκις (36 πόντοι) και με Ντόνσιτς (25 πόντοι) στο παρκέ δε μπόρεσαν να πληγώσουν τους Μπλέιζερς. Η ήττα με σκορ 134-131 ήρθε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Το τρίποντο στο 44% και οι 28 ασίστ ήταν τα πιο αξιοπρόσεκτα στατιστικά τους. Στην 7η θέση της Δύσης το Ντάλας εδώ και καιρό.

13.08 23:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανεπανάληπτοι Σανς. Ακούμπησαν το όνειρο. Για να … πιάσουν την 8η θέση, εκτός από νίκη δική τους θέλουν άλλη μια ήττα των Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι εμφανίστηκαν τραγικοί στο τουρνουά και ήττα των Μπλέιζερς (εδώ είναι το δύσκολο).

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ @ 1.50 (Stoiximan)


ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

Γιούτα Τζαζ: Σε ρυθμούς ροτέισον και με τελευταίο ματς, εδώ και αρκετές μέρες, κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς προέρχονται οι Τζαζ. Η ήττα με σκορ 122-114 πέρασε και δεν ακούμπησε αφού η ομάδα είναι κλειδωμένη στην 6η θέση της Δύσης. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα για την ομάδα της Γιούτα ο γκάρντ Κλάρκσον με 18 πόντους και 3 ασίστ.

Σαν Αντόνιο Σπερς: Με σκορ 123-105 επικράτησαν των γειτόνων τους, των Ρόκετς οι οποίοι κράτησαν εκτός αγώνα τον Χάρντεν. Κυριαρχία στα ριμπάουντ με 59 και τον Πελτλ σε άλλο ένα σόου στη κατηγορία αυτή, αφού μάζεψε 12. Ο Τζόνσον και ο Ντε Ρόζαν βοήθησαν με 24 και 23 πόντους αντίστοιχα.

14.08 01:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι Σπερς για να καταλάβουν την 8η θέση της Δύσης θέλουν νίκη δική τους και ήττα των Μέμφις Γκρίζλις, ήττα των Φοίνιξ Σανς και ήττα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Σενάριο δύσκολο ενώ πλην του παιχνιδιού του Πόρτλαντ τα υπόλοιπα προηγούνται χρονικά όποτε μεγάλη προσοχή στο στοίχημα μας. Το βάλαμε ως συμπληρωματικό με τη σκέψη να προτιμήσουμε τα ειδικά στοιχήματα μιας και το γόητρο των παικτών του Πόποβιτς είναι αδιαμφισβήτητο.

ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΠΕΛΤΛ OVER 8.5 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ @ 1.97 (Stoiximan)


ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ

Μπρούκλιν Νετς: Με σκορ 108-96 επικράτησαν των Μάτζικ σε ένα παιχνίδι μάλλον αβαρία. Ο Τζερεμάια Μάρτιν με 24 πόντους σε 27 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ εκ των κορυφαίων του αγώνα. Στην 7η θέση της Ανατολής οι Νετς που μάλλον δε πρέπει να στοχεύουν σε κάτι περισσότερο στα πλέι οφ.

Πότρλαντ Μπλέιζερς: Ανεπανάληπτος-συγκλονιστικός στα όρια του μύθου ο Λίλαρντ έχει πάρει από το χέρι μια ομάδα που ακροβατούσε όλη τη σεζόν και την οδηγεί. Με 61 πόντους σε 41 λεπτά, με 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα του. Για την ιστορία με σκορ 134-131 οι Μπλέιζερς επικράτησαν των Μάβερικς σε ένα απίθανο ματς.

14.08 04:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Το Πόρτλαντ θέλει νίκη ώστε να πάει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ήττας θέλει ήττες και των Γκρίζλις και των Σανς και των Σπερς. Την ομάδα την πιστεύαμε από την αρχή. Δε μπορεί να αυτοκτονήσει τη δεδομένη στιγμή.

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ -3.5 1.50 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα