Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Προγνωστικά Μπάσκετ ΝΒΑ 11.08.2020 & 12.08.2020

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζονται τα προγνωστικά nba, oι οποίες διεξάγονται τις βραδινές ώρες της Τρίτης και ξημερώματα Τετάρτης.


Πριν προχωρήσουμε στις αναλύσεις μας θέλουμε να σταθούμε σε έναν αγώνα που είχαμε επιλέξει στις προηγούμενες προτάσεις μας, σε αυτόν μεταξύ των Σπερς και των Τζαζ με τελικό αποτέλεσμα τη νίκη των Σπερς με 119-111.

Η διαχείριση από τις στοιχηματικές εταιρείες δείχνει πόσο ενημερωμένοι και προσεκτικοί πρέπει να είμαστε για την εξέλιξη των αποδόσεων και μάλιστα να προλαβαίνουμε ορισμένες με το που εμφανιστούν στον αέρα.

Εν κατακλείδι είδαμε αποδόσεις να αλλάζουν ακριβώς αντίθετα μεταξύ των ομάδων, είδαμε το παιχνίδι μια να εμφανίζεται στους μπουκ και μια να εξαφανίζεται.

Δηλαδή ένα μαγείρεμα μάστερ σεφ. Η τύχη σε αυτό το ματς μας είχε ευνοήσει και είχαμε αγοράσει αποδόσεις σε καλές τιμές. Ωστόσο ξέχωρα από τις αναλύσεις η υπόθεση των τιμών σηκώνει και παρακολούθηση, αν έχουμε τη δυνατότητα.


Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση:

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Mε ρεκόρ 31-38 και 4-2 στα παιχνίδια της επανεκκίνησης συνεχίζουν οι Σπερς μετά τη νίκη τους με σκορ 122-113 επί των Πέλικανς. Δίκαιη νίκη, αν και στο τέλος είχαν τάσεις αυτοκτονίας. Με θετική και πάλι αναλογία ασίστ – λαθών (22-17) και καλή δουλειά στα ριμπάουντ (51) η ομάδα του Πόποβιτς. Πολύ καλός ο Ντε Ρόζαν με 27 πόντους. Σε απόδοση ακολούθησε ο Γκέι με 19 πόντους. Λεφτά στη τράπεζα είναι ο βασικός σέντερ Πελτλ που με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε έφτασε στα 48 στα τελευταία 6 παιχνίδια δηλαδή τα 8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα. Το αναφέρουμε γιατί οι στοιχηματικές εταιρείες τον προσφέρουν συχνά για τα ριμπάουντ. Οπότε, αγοράζουμε σε παρεμφερή όριο εφόσον η τιμή είναι θελκτική ή έστω … φυσιολογική.

Χιούστον Ρόκετς: Η ομάδα του Χιούστον επικράτησε με σκορ 129-112 των Σακραμέντο Κινγκς με κινητήριους άξονες τους Ρίβερς των 41 πόντων και Χάρντεν των 32 πόντων. Με πολλά σουτ από την περιφέρεια όπως άλλωστε συνηθίζει η ομάδα του Μάικ Ντι Άντονι και καλή παρουσία στα αμυντικά ριμπάουντ κλείνοντας τη ρακέτα της. Το ρεκόρ των Χιούστον Ρόκετς είναι στο 44-25 καταλαμβάνοντας τη 4η θέση στη Δύση.

11.08 21:00 ΠΡΟΤΑΣΗ: Ρίσκο, έστω και με χάντικαπ ασφαλείας, στην ομάδα που το θέλει πιο πολύ. Στα ειδικά στοχεύουμε τον Πελτλ όπως αναφέρουμε πιο πάνω.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ +8.5 @ 1.50 (Stoiximan)


ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Φιλαδέλφεια Σίξερς: Την ήττα με σκορ 124-121 από τους Μπλέιζερς γνώρισαν οι Σίξερς, μετά από ένα συναρπαστικό, σε εξέλιξη, παιχνίδι. Καλό τρίποντο σουτ στα όρια του 50%. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Ρίτσαρντσον με 34 πόντους. Στο 42-28 το ρεκόρ της Φιλαδέλφεια, που κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει να προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τους Σέλτικς στα πλέι οφ καθώς δύσκολα θα μετακινηθούν πάνω από την 6η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Φοίνιξ Σανς: Με σκορ 128-101 η ομάδα της Αριζόνα επικράτησε των Οκλαχόμα Θάντερ κάνοντας, παράλληλα, το 6/6 στη διοργάνωση του nba στη Φλόριντα. Με ρεκόρ 32-39 πιέζει για το θαύμα των πλέι οφ. Όσον αφορά τον αγώνα ο … συνήθης ύποπτος Μπούκερ με 35 πόντους ήταν ο κορυφαίος όλων. Φοβερό στοιχείο που αξίζει να καταγραφεί ότι οι Σανς υπερείχαν των αντιπάλων τους σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής.

11.08 23:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Με τον Εμπίντ αμφίβολο συν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, το ματς είναι των Σανς από εδώ μέχρι την Αριζόνα.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ -2.5 @ 1.50 (Stoiximan)


ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ

Ντάλας Μάβερικς: Οι Μάβερικς αγωνίστηκαν δίχως τα δύο τους αστέρια, τον Ντόνσιτς και τον Πορζίνγκις για λόγους ροτέισον κόντρα στους Γιούτα Τζαζ. Ωστόσο επικράτησαν με σκορ 122-114 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 43-30. Ο Χάρνταγουεϊ τζούνιορ με 27 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ έκανε καλή δουλειά στο παρκέ. Θετικός και ο σέντερ Μαριάνοβιτς με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ. Δε πήραν πολλές προσπάθειες τριών πόντων οι παίκτες του Ντάλας. Οι Μάβερικς από τις ομάδες με όπλο την αναλογία ασίστ – λαθών με αντίστοιχο μέσο όρο ανα αγώνα στο 27 -11 στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Πότρλαντ Μπλέιζερς: Λίλαρντ λαμπρός τους οδήγησε στη νίκη επί των Σίξερς με σκορ 124-121, σημειώνοντας 51 πόντους και παίρνοντας παράλληλα το αίμα του πίσω για τις μοιραίες βολές στο τέλος κόντρα στους Κλίπερς. Οι Μπλέιζερς ανεβαίνουν αφού με τις 4 νίκες στα 6 ματς που έχουν δώσει στη ΄΄φούσκα’’ του Ορλάντο, έχουν φτάσει μια ανάσα από την 8η θέση με ρεκόρ 33-39. Κομβικός ο Νούρκιτς για το Πόρτλαντ. Με μέσο όρο τους 19 πόντους και τα 11 ριμπάουντ. Αγοράζουμε παρόμοια όρια από τις στοιχηματικές εταιρίες.

12.08 01:30 ΠΡΟΤΑΣΗ: Καίγονται οι Μπλέιζερς κόντρα στους ‘’συμβιβασμένους’’ Τεξανούς. Στη κατηγορία ‘’ειδικά παικτών’’ στοχεύουμε τον Νούρκιτς, όπως προείπαμε.

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ 1.90 (Stoiximan)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το NBA παίζει στον Stoiximan στις καλύτερες αποδόσεις! 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

Nikos Critikos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα