Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Ελλάδας: Must win παιχνίδι για δύο…

greece_flag

Ατρόμητος-Απόλλων

Must win για Ατρόμητο, προσπαθεί αλλά δεν μπορεί ο Απόλλων.

Ατρόμητος: Χωρίς να είναι καλός κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 1-0 τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Εντός έδρας παίζει ανοικτά με 2 νίκες και 2 ήττες, είναι 6ος και στο -1 από τον 5ο Βόλο. Χωρίς απουσίες.

Απόλλων: Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έχασε εντός έδρας με 1-3 από τον ΠΑΟΚ, αυτή ήταν αισίως η 5η σερί του ήττα, αμυντικά έχει κενά φανερά.  Εκτός έδρας μετράει 3/3 ήττες, είναι 13ος και στο -1 από τον 12ο Παναιτωλικό. Μάλλον παίζει ο μπακ Χουχούμης.

Προϊστορία: 2-1-0 είναι το ρεκόρ δεκαετίας με 3/3 under.

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος σήμερα είναι πλήρης ξεκούραστος και με ψυχολογία από το διπλό στο ΟΑΚΑ. Από τη μεριά του ο Απόλλων είναι μαχητικός, αλλά δεν έχει ουσία, δύσκολα θα αντέξει σήμερα, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο στο 1,76 της Betshop.

Betshop.gr: Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και πολλές εκπλήξεις για τους εγγεγραμμένους χρήστες! (Εγγραφή)

21+| Αρμ. Ρυθ ΕΕΕΠ | Ρυθ. Εμπ | Επ. ΕΕΕΠ


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός, θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός: Και πάλι καλή εμφάνιση κέρδισε δίκαια με 2-0 εκτός έδρας τον ΟΦΗ και πέτυχε έτσι την 3η σερί του νίκη με καθαρά δίχτυα μάλιστα, παραμένει αήττητος φέτος, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του. Εντός έδρας μετράει 4/4 νίκες, ισοβαθμεί με τον Άρη στην κορυφή. Απόντες οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Παναθηναϊκός: Κάκιστη εμφάνιση έχασε εύκολα με 1-0 εντός έδρας από τον Ατρόμητο και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει πάρει 5 βαθμούς σε 4 αγώνες, ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 8η θέση. Παίζει ο Πούγγουρας, απών ο Βέλεθ.

Προϊστορία: 6-4-1 είναι το ρεκόρ δεκαετίας για τις δύο ομάδες με 8/11 2-3 τέρματα.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει το αήττητο, αλλά έχει σημαντικές απουσίες επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην διακοπή και πάει στον Πειραιά για μάχη, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under στο 1,67 του Pamestoixima.gr

Ανανεωμένο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα** και πραγματικές στοιχηματικές προσφορές!* (Εγγραφή)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+| Αρμ. Ρυθ ΕΕΕΠ | Ρυθ. Εμπ | Επ. ΕΕΕΠ

**Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.