Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Γερμανίας: Με έφεση στο γκολ

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία στην «PreZero Arena».


Χόφενχαϊμ: «Σκιά» του εαυτού της ήταν η Χόφενχαϊμ στην τελευταία της χρονικά αναμέτρηση στην έδρα της Στουτγάρδης. Υπέστη την ήττα με 3-1.

Πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από δύο αγωνιστικές, στις οποίες κέρδισε τη Βόλφσμπουργκ με 3-1 και έμεινε στο 0-0 (εκτός) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Δείχνει να μπορεί, αλλά να έχει πολλές ανακατατάξεις στην απόδοσή της, οι οποίες σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται.

Stoximan.gr: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*! Κλικ Εδώ.

Κολωνία: Μόνο τυχαία δεν είναι η εκκίνηση της Κολωνίας τη φετινή σεζόν. Το έδειξε και κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ, όπου έμεινε πίσω στο σκορ από το 7’ για να κάνει την ολική ανατροπή, σημειώνοντας τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο για το τελικό 3-1.

Δεύτερη νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, στα οποία παραμένει αήττητη. Μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, το 3-2 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Ήδη 12 βαθμούς σε 7 αγώνες και 6η θέση στην κατάταξη.

Προϊστορία: Άλλες 25 φορές έχουν αναμετρηθεί Χόφενχαϊμ και Κολωνία, με 11 νίκες της ομάδας από τη Ζίντσχαϊμ, οχτώ των «τράγων» και έξι ισόπαλα αποτελέσματα.

Εκτίμηση: Η Χόφενχαϊμ θα ήθελε να κάνει ένα τόσο καλό ξεκίνημα όσο αυτό της Κολωνίας, όμως η αστάθειά της δεν της το έχει επιτρέψει. Είναι πάντως και οι δύο ομάδες που αρέσκονται στο να σκοράρουν, επιτρέποντας παράλληλα και την παραβίαση της δικής τους εστίας. Η απόδοση του G/G & Over 2.5 στο 1.70 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.