Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Γερμανίας: Νίκη για τους «αετούς» πριν την Μπαρτσελόνα

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ στο «Deutsche Bank Park».


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Πέρασε αλώβητη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Λειψίας. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν πήρε τους τρεις βαθμούς που θα την έφερναν ακόμα πιο κοντά στην 7η θέση, ακόμα και στην 6η, αλλά από την άλλη δεδομένου του πως είχε ξεκινήσει η σεζόν για εκείνη, οι 38 βαθμοί και το -2 από την επτάδα, είναι μία χαρά. Δεν συνέχει νικηφόρα ύστερα από δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, παρόλα αυτά διεύρυνε το αήττητο σερί της στους τρεις αγώνες. Εν μέσω διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, έδωσε φιλικό με τη Νυρεμβέργη, μένοντας στο 1-1. Μετά το ματς με την Γκρόιτερ Φιρτ, ακολουθεί την Πέμπτη (7/4) ο πρώτος προημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Stoximan.gr: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*! Κλικ Εδώ.

Γκρόιτερ Φιρτ: Το λες και επιτυχία για την Γκρόιτερ Φιρτ να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι σε μία φορμαρισμένη και ποιοτική ομάδα όπως η Φράιμπουργκ.

Υπό άλλες συνθήκες η χαρά θα ήταν μεγαλύτερη για το εν λόγω αποτέλεσμα, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να είναι και αυτό γιατί με τους 15 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ύστερα από 27 αγωνιστικές, διατηρείται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, με διαφορά τουλάχιστον 11 βαθμών από τη 16η θέση και τα μπαράζ. Χωρίς νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα μετρά τρεις ήττες και δύο «Χ».

Προϊστορία: Άλλες 28 φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με τις νίκες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να είναι 12, αυτές της Γκρόιτερ Φιρτ οχτώ και άλλες τόσες (8) να είναι οι μεταξύ τους ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πρέπει να κάνει την τελική της αντεπίθεση μπας και μπει στην πρώτη εξάδα ή τερματίσει έστω 7η. Το «βουνό» είναι πολύ μεγαλύτερο για την Γκρόιτερ Φιρτ για να προλάβει ακόμα και τα μπαράζ, ασχέτως αν βαθμολογικά ακόμα έχει ελπίδες. Στο 1.95 η απόδοση του 1 & Over 2.5 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.