Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Γερμανίας: Πρέπει επιτέλους να κερδίσει

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ στο «BORUSSIA-PARK».


Γκλάντμπαχ: Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η Γκλάντμπαχ στην τελευταία της χρονικά αναμέτρηση στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ. 1-1 το τελικό σκορ.

Μετά από τρεις σερί ήττες, δύο στην Μπουντεσλίγκα και μία στο Κύπελλο Γερμανίας, μπόρεσε να πάρει κάτι. Σαφώς και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη, με 23 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές, απέχει μόλις έναν από τα μπαράζ παραμονής.

Stoximan.gr: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*! Κλικ Εδώ.

Άουγκσμπουργκ: Επιστροφή στις νίκες για την Άουγκσμπουργκ, που σε μία αναμέτρηση που δεν θεωρείτο το φαβορί, κέρδισε με ένα «καθαρό» 2-0 την Ουνιόν Βερολίνου.

Πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, πήρε βαθμολογική «ανάσα», αν και παραμένει στη θέση των μπαράζ. Ισοβαθμεί με τη 15η Αρμίνια Μπίλεφελντ και θα γίνει «πόλεμος» για το ποια θα καταφέρει να σωθεί.

Προϊστορία: Σχεδόν απόλυτη ισορροπία, αφού σε 23 αγώνες, οχτώ νίκες έχει η Γκλάντμπαχ, επτά η Άουγκσμπουργκ και άλλες οχτώ είναι οι ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Κλείνει ασφυκτικά ο κλοιός στην Γκλάντμπαχ. Εξαιρετικά απογοητευτική η πορεία της, την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε ένα αρνητικό σερί, ίσως σήμερα είναι η μέρα για την επιστροφή στις νίκες. Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από νίκη επί της Ουνιόν, αλλά χρειάζεται να δείξει κι άλλα πειστήρια. Στο 2.05 το 1X & G/G στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.