Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ: Δεν λογαριάζουν τα γκολ που δέχονται

Στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, η Καϊράτ αντιμετωπίζει την Αλασκέρτ στο «Ortalıq Stadion».


Καϊράτ: Μέχρι τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μπόρεσε να προχωρήσει η Καϊράτ. Μετά την πρόκρισή της κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (1-1 εκτός, 2-0 εντός), αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα και παρά τη νίκη στο πρώτο ματς με 2-1, στον επαναληπτικό συνετρίβη με 5-0.

Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ με στόχο να μπει στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Πάντως δεν είναι σε καλό «φεγγάρι», τέσσερις οι ήττες που έχει υποστεί σε πέντε αγώνες.

Stoximan.gr: Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική με επιβράβευση*! Κλικ εδώ.

Αλασκέρτ: Ανάλογη η κατάσταση και για την Αλασκέρτ. Πέρασε την Κόνας Κέι (2-2 εκτός, 1-0 (παρ.) εντός) στον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στον επόμενο γύρο τέθηκε εκτός από τη Σερίφ Τιρασπόλ με δύο ήττες, 0-1 εντός και 3-1 εκτός.

Με αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Αρμενίας, χάνοντας από την Αραράτ με 0-3.

Προϊστορία: Μετά από δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο, Καϊράτ και Αλασκέρτ έχουν από μία νίκη.

Εκτίμηση: Αμφότερες ξεκίνησαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, αμφότερες κατέληξαν στα προκριματικά του Γιουρόπα, αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αμφότερες δέχονται γκολ. Υπάρχει αξία στο G/G του 2.05 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.