Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Ισπανίας: Κανένα φαβορί

Μπορεί η βαθμολογική απόσταση των Βαγιαδολίδ και Χετάφε να είναι μεγάλη, παρόλα αυτά οι εμφανίσεις τους στη μετά-Κορωνοϊού εποχή, μοιάζουν αρκετά.


Βαγιαδολίδ – Χετάφε:

Βαγιαδολίδ: Το πάλεψε αρκετά η Βαγιαδολίδ στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο τελικώς ηττήθηκε με 1-0. Δεν κατάφερε να μείνει αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς μετά τη διακοπή, έχοντας στα δύο προηγούμενα ισοπαλία με τη Θέλτα (0-0) και νίκη επί της Λεγανές (1-2).

Παρέμεινε λοιπόν στη 15η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κινδυνεύει άμεσα, ωστόσο στις εναπομείναντες αγωνιστικές χρειάζεται να κερδίσει κάποια ματς για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της.

Χετάφε: Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παραμένει αήττητη η Χετάφε, ωστόσο την ίδια ώρα, έμεινε για τέταρτο σερί ματς δίχως νίκη. Το Σάββατο υποδέχθηκε την Εϊμπάρ, με την οποία «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1).

Παρά το γεγονός ότι αγνοεί τη νίκη στα τελευταία της παιχνίδια, παραμένει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από 30 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση, στο -4 από την πρώτη τετράδα και στο +1 από την 6η Σοσιεδάδ, η οποία ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο.

Προϊστορία: Σε σύνολο 25 αγώνων, οχτώ νίκες έχει η Βαγιαδολίδ, εννέα η Χετάφε, ενώ άλλα οχτώ είναι τα ισόπαλα αποτελέσματα.

Εκτίμηση: Δεν «πατάει» καλά μετά τη διακοπή η Χετάφε. Η Βαγιαδολίδ με τη σειρά της μοιάζει σε σχετικά καλή κατάσταση, όντας παράλληλα τουλάχιστον αξιοπρεπής εντός έδρας. Αξίζει το ρίσκο στο 1 DNB σε απόδοση 2.25 στην Betshop.

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη (+21)