Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Ιταλίας Κάλιαρι-Βενέτσια

Κάλιαρι – Βενέτσια

Να σπάσει το ρόδι θέλει η Κάλιαρι, η Βενέτσια δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Κάλιαρι: Δεν προέβαλε καμία αντίσταση και έχασε καθαρά με 2-0 εκτός έδρας από τη Νάπολι, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Εντός έδρας έχει μόλις ένα βαθμό σε 3 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία. Λείπουν οι Λαντινιέτι, Φαράγκο, Ρογκ και Βαλένσια, αμφίβολος ο Φαρίας.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr! Εγγραφή

Βενέτσια: Μέτρια εμφάνιση και πάλι, αλλά πήρε το 1-1 εντός έδρας από την Τορίνο, έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη, έχει δεχθεί και αυτή γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει μια νίκη και 3 ήττες, έστω και σε ισοβαθμία είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. Λείπουν οι Μιλιμάκι, Χαπς, Λετσερίνι, Σίγκουρντσον.

Προϊστορία: 3-3-4 είναι το πρόσφατο ρεκόρ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.

Εκτίμηση: Η Κάλιαρι δεν έχει μπει καθόλου καλά στη σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει νίκη ακόμη φέτος, και η άμυνα της έχει πολλές αδυναμίες. Η Βενέτσια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ποιοτικά, είναι δύο βαθμούς πιο πάνω, και ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα στο 1,97 του pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις