Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Προκριματικά Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ: Θα τη… ματώσει τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός

Στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη «Fortuna Arena».


Σλάβια Πράγας: Πρεμιέρα με το… αριστερό για τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχ Λίγκα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Χράντετς Κράλοβε, με τέρμα που δέχθηκε στο 54’.

Τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Σλάβια δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παίζοντας μάλιστα με τους βασικούς. Επήλθε λοιπόν ο προβληματισμός, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι πρότινος, ειδικά μετά την άνετη πρόκριση επί της Σαν Ζοσέφς στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, όπου κέρδισε με 4-0 εκτός και με 7-0 την άσημη ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Stoiximan: Στοίχημα στην Νo1 στοιχηματική στην Ελλάδα! Κλικ Εδώ.

Παναθηναϊκός: Παρά τις πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός είχε καλή εικόνα στο τελευταίο του χρονικά φιλικό με την Φόλενταμ και νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ των Κουρμπέλη και Καρλίτος, στο 34’ και το 76’ αντίστοιχα.

Αν και δεν μπαίνει στο ζευγάρι με τη Σλάβια όντας το πρώτο φαβορί, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του «τριφυλλιού» ότι μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεχίσει στην Ευρώπη, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Τσέχων. Αν και ελαφρώς καθυστερημένα κατά πολλούς, προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις τις τελευταίες ημέρες, αποκτώντας τους διεθνείς Σλοβένους, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Προϊστορία: Οι δύο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί σε διπλές αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ το 2001, με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει ισάριθμες νίκες, με το ίδιο σκορ (1-0).

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός αμυντικά. Είναι δουλεμένη ομάδα και έχει τη «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Σλάβια Πράγας δεν «έβγαλε μάτια» στο πρώτο ανταγωνιστικό παιχνίδι που έδωσε, πιθανότατα θα δούμε ένα οριακό παιχνίδι. Under 2.5 στο 1.85 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.