Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ: Δεν είναι ώρα να χάσει βαθμούς

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των Προκριματικών του Μουντιάλ, η Εσθονία υποδέχεται την Ουαλία στο «A. Le Coq Arena».


Εσθονία: Στο «ντέρμπι» ουραγών του 5ου Ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ, η Εσθονία κέρδισε με 2-0 τη Λευκορωσία και την ξεπέρασε βαθμολογικά.

Σημείωσε λοιπόν την πρώτη της νίκη στο γκρουπ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ούσα στο -4 από την πρώτη δυάδα. Δεν μπορεί να ελπίζει, παρά μόνο σε… θαύμα. Πάντως είναι αξιοπρεπής η παρουσία της.

Bet365: Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! Εισέλθετε στην Σελίδα

Ουαλία: Ανταγωνιστική ήταν η Ουαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Τσεχία και δίκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Στο αρνητικό της υπόθεσης, ότι δεν μπόρεσε να φύγει με ένα «διπλό» που θα την έφερνε μόνη 2η στον 5ο Όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, με ματς λιγότερο μάλιστα από τους Τσέχους. Εξακολουθεί να ισοβαθμεί μαζί τους και να είναι μάλιστα από κάτω τους λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων.

Προϊστορία: Έχοντας κοντραριστεί άλλες τρεις φορές, η Εσθονία αναζητά την πρώτη της νίκη, την ώρα που η Ουαλία μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει την επαφή της με τη 2η θέση η Ουαλία γι’ αυτό και η νίκη στην επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία, θεωρείται επιβεβλημένη. Το 2 & Over 1 παίζεται στο 2.10 στην bet365.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.