Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Σουηδία: Ξεκαθάρισμα για τον τίτλο (16-5)

alsvenskan sweden cleverbet

Προγνωστικά Σουηδίας. Γκέτεμποργκ και Μάλμε λύνουν τις διαφορές στους στο ντέρμπι κορυφής. Οι ισόβαθμες Έρεμπρο και Νόρκεπινγκ θα αναζητήσουν με πείσμα τους τρεις βαθμούς.


ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ:

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ:

Σούπερ εμφάνιση και διπλό με 2-1 στην έδρα της Νορκέπινγκ, αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της και το 5ο σερί ματς που δε χάνει, επιθετικά σκοράρει κατά ριπάς. Εντός έδρας μετράει το απόλυτο 3/3 νίκες, είναι 2η και στο -1 από την πρωτοπόρο Μάλμε. Αμφίβολοι οι Τόκο, Αφάνε, Μπάρνι και οι επιθετικοί Άμπραχαμ, Βίμπε και Σέντερ.

ΜΑΛΜΕ:

Χωρίς να είναι τόσο καλή, κέρδισε με 4-1 εντός έδρας την Έλφσμποργκ και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, παρέμεινε για 6ο σερί παιχνίδι αήττητη, έρχεται από 4 σερί αμφίσκορα. Εκτός έδρας έχει πάρει 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, είναι στην κορυφή και στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Αμφίβολος ο μέσος Μπασιρού.

Προϊστορία: Αφεντικό η Μάλμε στην πρόσφατη παράδοση με ρεκόρ 1-4-4.

Πρόταση: Ντέρμπι κορυφής πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, η Γκέτεμποργκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η Μάλμε είναι ομάδα για τίτλο φέτος. Λογικά θα γίνει ανταγωνιστικό ματς, δεν έχουν τόσο καλές άμυνες, κρατάμε σαν προγνωστικό το G/G στο 1,67 του Stoiximan.

Το Γκέτεμποργκ – Μάλμε παίζει στον Stoiximan.gr!

ΕΡΕΜΠΡΟ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ:

ΕΡΕΜΠΡΟ:

Μετά από καιρό ήταν καλή και κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Σούντσβαλ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετράει ένα μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Εντός έδρας έχει μαζέψει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς απουσίες.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ:

Δεν ήταν καλή και πάλι και έχασε εντός έδρας με 1-2 από την Γκέτεμποργκ, μένοντας για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη. Εκτός έδρας μετράει 3 ισοπαλίες και μια ήττα, ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία. Επίσης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Προϊστορία: Πολύ μοιρασμένη η πρόσφατη παράδοση με ρεκόρ 2-3-2.

Πρόταση: Η Έρεμπρο πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να ανακάμψει όμως παίζει με αφέλεια και λάθη άμυνα. Η Νόρκεπινγκ ψάχνει και αυτή ένα σημαντικό τρίποντο και θα το χτυπήσει το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το G/G στο 1,64 της Winmasters.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Καθημερινά προγράμματα επιβράβευσης* στη winmasters![/button]

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις