Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 29/12/2020

prognostika_stoiximatos_

Μπορεί το τελευταίο διάστημα άπαντες να κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς, αλλά το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Το ενδιαφέρον είναι σίγουρα μειωμένο, αλλά έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις από τις οποίες οι αποδόσεις μας ικανοποιούν και θα τις επιλέξουμε. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:


Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Δεν πέταξε βαθμούς στο εκτός έδρας με την Βαλένθια η Σεβίλλη, αφού επικράτησε με 1-0 και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Οι Σεβιγιάνοι διατηρούνται με αυτή τη νίκη κοντά την πρώτη τετράδα και θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί τους, αφού εντός έδρας μετρούν εννέα νίκες στα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Η Βιγιαρεάλ είναι από τις ομάδες που είναι δύσκολο να τις κερδίσεις και τρέχει ένα αήττητο σερί 18 παιχνιδιών. Στο τελευταίο της ματς έφερε 1-1 με την Μπιλμπάο και τη φετινή σεζόν έχει μόλις μία ήττα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις επισκέψεις της στην Σεβίλλη, όπου μετράει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη.

Εκτίμηση: Αμφότερες λειτουργούν καλά μεσοεπιθετικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν ευκαιρίες να πετύχουν από ένα τέρμα. Υποστηρίζουμε ότι θα είναι εύστοχοι και θα καταφέρουν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο. G/G – 2.05 – Stoiximan.

Bet365: Παίξε στοίχημα νόμιμα και με ασφάλεια 21+

Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ

Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Βαγιαδολίδ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με 3-0 και συνέχισαν το θετικό σερί, που τους έχει ανεβάσει βαθμολογικά. Στο -8 από την κορυφή και με ματς λιγότερο η Μπαρτσελόνα, για την οποία ακολουθεί το εκτός με την Ουέσκα και σήμερα με νίκη θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει το αήττητο σερί της.

Η Εϊμπάρ ηττήθηκε με 2-1 από την Αλαβές στο τελευταίο ματς και σήμερα έχει ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Έξι επισκέψεις μετράει η Εϊμπάρ στην Βαρκελώνη και σε όλες έχει ηττηθεί και μάλιστα εύκολα, χωρίς να μπορέσει ποτέ να φανεί ανταγωνιστική. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Εϊμπαρ, που θα παίξει κλειστά κι’ όπου βγει.

Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις με την Εϊμπαρ εκτός από τρία γκολ και πάνω, ενώ συνολικά τα τελευταία έξι χρόνια έχει συντελεστή τερμάτων 24-4. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή τους και σίγουρα το μυαλό τους θα βρίσκεται στη ερχόμενη και πιο βατή αναμέτρηση με τη Γρανάδα. Μπαρτσελόνα Over 2.5 – 2.20 – Bet365.

21+| Αρμ. Ρυθ ΕΕΕΠ | Ρυθ. Εμπ | Επ. ΕΕΕΠ