Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 31-08

prognostika_stoiximatos_

Προγνωστικά στοιχήματος. Καλημέρα στους φίλους τους στοιχήματος και της ανανεωμένης σελίδας cleverbet. Με φουλ αγώνες πλέον το κουπόνι μας μιας και ξεκίνησαν όλα τα πρωταθλήματα πάμε για ένα καυτό Σαβ/κο, ενώ τα πρωταθλήματα θα διακοπούν στην συνέχεια λόγω αγώνων των Εθνικών ομάδων.


Αρχή από το “νησί” Κρίσταλ πάλας – Άστον Βίλα. Από την πρώτη τους νίκη και μάλιστα κόντρα στην Γιουνάιτεντ εκτός έδρας (1-2) έρχονται οι γηπεδούχοι. Την Τρίτη για το Λιγκ Καπ με 10 αλλαγές αποκλείστηκαν στα πέναλτι εντός έδρας από την Κόλτσεστερ. Η προϊστορία εντός με την Άστον Βίλα 3-1-1. Οι φιλοξενούμενοι μετά από 2 σερί ήττες έκαναν την πρώτη τους νίκη με 2-0 την Έβερτον, ενώ για το κύπελλο συνέτριψαν την Κρού εκτός έδρας με 1-6.

Περνάμε στην Ιταλία Γιουβέντους – Νάπολι. Ελαφρώς καλύτερη η Γιούβε στην πρεμιέρα κόντρα στην Πάρμα είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Σέζνι και πήρε την νίκη με 0-1 με γκολ από το 21΄. Η Νάπολι σε ένα ματς γκραν γκινιόλ με την μπάλα πάνω κάτω πήρε το τρίποντο εκτός από την Φιορεντίνα με 3-4. Σε 8 ματς επίσημα και φιλικά από το ξεκίνημα της νέας περιόδου έχει φέρει 7/8 over 2,5

Στην Μπουντεσλίγκα τώρα Λεβερκούζεν – Χόφενχάιμ. Με πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο 45΄ όπου και προηγήθηκε με 0-3 η Λεβερκούζεν πήρε διπλό στην έδρα της Ντίσελντορφ κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα και το 3/3 μαζί με αυτό του κυπέλλου όλα με οβερ. Η Χόφενχάιμ από την άλλη σε ένα μέτριο πρώτο μέρος έχανε στο ημίχρονο με 0-1 από την Βέρντερ, αλλά στο 2ο μέρος το ματς απόκτησε τρελό ρυθμό με την Χόφενχάιμ να κάνει την ανατροπή και να νικά 3-2. Στα 3 επίσημα ματς που έχουν δώσει οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 οβερ 2,5 ενώ σε 11 αγώνες στο Λεβερκούζεν έχουν 8/11 οβερ.

Τέλος στα προγνωστικά μας από Ισπανία με Λεβάντε – Βαγιαδολίδ. Χωρίς να κάνει ευκαιρίες η Λεβάντε πήρε ανέλπιστη νίκη με 2-1 την Βιγιαρεάλ παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο για την νέα σεζόν. Με άμυνα που έμπαζε από παντού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3΄ και χωρίς να κάνει ευκαιρίες πήρε 2 πέναλτι στο 2ο μέρος κάνοντας την ανατροπή. Η Βαγιαδολίδ μετά την νίκη της πρεμιέρας πήρε την ισοπαλία 1-1 μέσα στην Ρεάλ ισοφαρίζοντας στο 88΄ το γκολ που είχε δεχτεί από τον Μπενζεμά στο 82΄. Πέρυσι οι φιλοξενούμενοι είχαν τερματίσει στην 16η θέση και 3ης βαθμούς παρακάτω από την Λεβάντε. Η προϊστορία στο γήπεδο της Λεβάντε 4-1-1 στα 6 ποιο πρόσφατα.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλους!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις