Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Σκορ που της δίνει δυνατό προβάδισμα

Στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «José Alvalade».


Σπόρτινγκ: «Αυτοκτόνησε» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού έχασε προβάδισμα δύο γκολ στο ντέρμπι της Παρασκευής στην έδρα της Πόρτο, παίρνοντας εν τέλει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, όμως έμεινε αήττητη για πέμπτο ματς αήττητη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε την έκπληξη, αφού στην ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ τερμάτισε 2η, αφήνοντας τρίτους τους Βεστφαλούς. Πήρε έτσι την πρόκριση στους «16».

Stoiximan: Στοίχημα στην Νo1 στοιχηματική στην Ελλάδα! Κλικ Εδώ.

Μάντσεστερ Σίτι: Στο «ρελαντί» έπαιξε η Μάντσεστερ Σίτι, που δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόριτς, την οποία κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Εξαιρετική η πορεία της φέτος τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Σε έναν δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ με Παρί Σεν-Ζερμέν, Λειψία και Μπριζ, τερμάτισε 1η, με αποτέλεσμα να έχει μία καλή κλήρωση στους «16» κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Προϊστορία: Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, με τις Σπόρτινγκ και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν από μία νίκη.

Εκτίμηση: Για να μην αγχωθεί στον επαναληπτικό, η Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελε ιδανικά σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έχει τη δυναμική για να το κάνει, απέναντι σε μία ομάδα που αμυντικά παραπαίει. Στο 1.85 το 2 Ασιατικό Χάντικαπ -1.5 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.