Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Προτάσεις Πάμε στοίχημα 5-9

Προτάσεις Πάμε στοίχημα. Μία αποχή από τα πρωταθλήματα για λίγες μέρες, μιας και το κουπόνι μας θα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις προκριματικών Euro 2020. Τέσσερα σημεία λοιπόν για Πέμπτη και πάμε να τα δούμε.


Αρχίζουμε από το Γιερεβάν, όπου η Αρμενία φιλοξενεί την Ιταλία. Στον όμιλο της Εθνικής μας οι δύο ομάδες με τους Ιταλούς να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και να ταξιδεύουν ως εκεί με σκοπό την νίκη, καθώς ακολουθεί η Φινλανδία με τρεις βαθμούς διαφορά. Από την άλλη και οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς καθώς βρίσκονται τρεις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση. Θα παλέψουν οι γηπεδούχοι.

Στο Δουβλίνο, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία. Στην πρώτη θέση του ομίλου οι γηπεδούχοι με δέκα βαθμούς, όμως οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς και δύο αγωνιστικές λιγότερες. Ματς με ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για κανένα από τους δυο αντιπάλους. Σίγουρα για τους γηπεδούχους ένα αποτέλεσμα πλην της ήττας θα ήταν κάτι καλό.

Το Ισραήλ κοντράρεται με τη Βόρεια Μακεδονία σε ένα παιχνίδι φωτιά, καθώς τις δυο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του το Ισραήλ.

Τέλος, κλείνουμε από το Τάμπερε, όπου εκεί ταξιδεύει η Ελλάδα ώστε να δώσει ένα ματς φωτιά απέναντι στην Φινλανδία, ένα ματς που αναμφίβολα θα κρίνει το μέλλον της Εθνικής στην διοργάνωση που λέγεται Euro 2020. Για την γαλανόλευκη δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα πέρα από την νίκη και αυτό είναι δεδομένο. Από την άλλη οι Φιλανδοί βρισκόμενοι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μακριά από την τρίτη Αρμενία και πέντε από την τέταρτη Ελλάδα τους κάνει και η ισοπαλία. Δύσκολο παιχνίδι με την προϊστορία να κλείνει στο 2-3 γκολ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά Σήμερα

Διοργ. Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα Ανάλυση Book Book
Euro
ΠΕΠ
Αρμενία – Ιταλία
05/09/2019 19:00
Over 2.5 1.62 1-3
Euro
ΠΕΠ
Ισραήλ – Βόρεια Μακεδονία
05/09/2019 21:45
1 1.81 1-1
Euro
ΠΕΠ
Φινλανδία – Ελλάδα
05/09/2019 21:45
2-3 Goal 1.86 1-0
Euro
ΠΕΠ
Ιρλανδία – Ελβετία
05/09/2019 21:45
1X d.c 1.90 1-1

Epistimonas

- Tipster

Δείτε ακόμα :

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα