Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Προτάσεις Πάμε Στοίχημα (2-3)

pame-stoixima-cleverbet

Προτάσεις Πάμε Στοίχημα. Και χωρίς να το καταλάβουμε το Σαββατοκύριακο ήρθε μαζί με τον Μάρτιο. Μαζί του βέβαια φέρνει και κορυφαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Επιλέξαμε τα τέσσερα σημεία μας και πάμε να τα δούμε.


Αρχίζουμε δυνατά με… ντερμπάρα στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ. Τέσσερις οι βαθμοί που χωρίζουν τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται από πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη όμως οι «κανονιέρηδες» έχουν μια εκπληκτική φόρμα και πάνε με φόρα στο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν τελευταία τα στραβοπατήματά τους με αποκορύφωμα την ήττα τους από την Τσέλσι την τελευταία αγωνιστική με 2-0.

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το ματς μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ». Πλώρη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν βάλει οι «κόκκινοι διάβολοι» έχοντας πάρα πολλές ελπίδες γι’ αυτό και δικαιολογημένα, αφού έχουν μια πολύ καλή φόρμα, πηγαίνοντας από την μια νίκη στην άλλη. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται δυο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψουν. Δεν θα αφήσουν οι γηπεδούχοι περιθώρια στους παίκτες της Σαουθάμπτον.

Επιστρέφουμε στα του οίκου μας και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα αν μη τι άλλο δυνατό παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Θεσσαλονικείς είναι ανεβασμένοι, αποσπώντας κιόλας μεγάλη ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-1, πράγμα που σίγουρα τους έδωσε ψυχολογία. Και οι κιτρινόμαυροι πάνε καλά με πολύ καλή φόρμα, ενώ αυτό που θέλουν είναι να κρατήσουν την τρίτη θέση που κατέχουν. Δυνατό ματσάκι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος, κλείνουμε με ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι και μάλιστα… Ελ Κλάσικο για την Λα Λίγκα. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έρχονται και πάλι αντιμέτωπες μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Στην τελευταία τους συνάντηση στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο, η παρέα του Μέσι έφυγε με χαμόγελα, καθώς απέσπασε νίκη με σκορ 0-3. Διαφορετικά τα δεδομένα στην τωρινή μας αναμέτρηση.

Κουπόνι Πάμε Στοίχημα*

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
02/03/2019 468 Μαν. Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον NG 1.70
02/03/2019 527 Ρεάλ Μ. – Μπαρτσελόνα 2-3 Goal 2.25

Δες το σημερινό κουπόνι και επέλεξε τι θα παίξεις!

DATE MATCH PICK ODDS W/L SCORE BOOK
02/03/2019 Τότεναμ – Άρσεναλ 2 DNB 2.50 επιστροφή 1-1
02/03/2019 Μαν. Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον NG 1.92 Lose 3-2
02/03/2019 Άρης – ΑΕΚ 2-3 Goal 1.96 Win 2-0
02/03/2019 Ρεάλ Μ. – Μπαρτσελόνα 2-3 Goal 2.00

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλους!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

*Η 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα” και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

*DNB= Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το στοίχημα.