Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Σούπερ Λιγκ: Μεταμορφώνεται εντός έδρας (4/11)

super_league

Να βάλει στοπ στις 3 σερί ήττες θέλει ο Άρης, ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται με μεγάλη δυστοκία επιθετικά. Ανεβαίνουν οι Κρητικοί, όμως η τύχη χρωστάει ένα καλό αποτέλεσμα στον Απόλλωνα.


ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΑΡΗΣ:

Ανέλπιστα κακός ο Άρης, συνετρίβη εκτός έδρας με 4-0 από την ΑΕΚ και γνώρισε έτσι την 3η σερί του ήττα. Εντός έδρας έχει κερδίσει 3 φορές και έχει χάσει μια, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζει ο μπακ Μενέντεθ, απών ο στόπερ Βέλεθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Κάκιστος και πάλι, κέρδισε με το ζόρι εντός έδρας 1-0 τον Απόλλων στις καθυστερήσεις και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει ισορροπημένο ρεκόρ με 1-1-1, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην 3η θέση.

Απών ο επιθετικός Γκερέρο, αμφίβολος ο επιθετικός Χασάν.

Προϊστορία: Δύσκολη έδρα η Θεσσαλονίκη, το ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας είναι 2-1-3.

Πρόταση: Ο Άρης καλείται να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και ποντάρει στην πανίσχυρη έδρα του. Οι Πειραιώτες είναι σε φάση που δεν έχουν το εύκολο γκολ, και η εικόνα τους πολλές φορές είναι αποκαρδιωτική, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το No goal στο 1,80 του Stoiximan.

Stoximan.gr: Η καλύτερη νόμιμη εταιρία με επιβράβευση* εγγραφής!

ΟΦΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ:

ΟΦΗ:

Αν και δεν ήταν και τόσο καλός, πήρε το 0-0 εκτός έδρας από τη Λάρισα, μένοντας αήττητος για 3ο σερί ματς και χωρίς να δεχθεί γκολ για 2ο σερί. Εντός έδρας μετράει μια νίκη και 2 ήττες, οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Λείπουν οι μέσοι Παπαστεριανός, Μεγιάδο, ο μεσοεπιθετικός Νέιρα και ο επιθετικός Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ:

Λίγο έλειψε να κάνει κάζο στον Ολυμπιακό εκτός έδρας τελικά λύγισε με γκολ στο 90΄ και γνώρισε έτσι την 8η σερί του ήττα, δεν έχει σκοράρει στα 5 τελευταία του παιχνίδια. Μοιραία ουραγός και με 4/4 εκτός έδρας ήττες, απέχει 6 βαθμούς από τη σωτηρία.

Παίζει ο μέσος Γκονζάλες, μάλλον εκτός ο στόπερ Κύργιας, λείπει ο μεσοαμυντικός Κοντοές.

Προϊστορία: Ένα άσο και μια ισοπαλία έχουμε την τελευταία δεκαετία, αμφότερα με under και 2-3 τέρματα.

Πρόταση: Ο ΟΦΗ είναι σε ανοδική πορεία μετά τα δύο καλά αποτελέσματα όμως σήμερα έχει απουσίες. Ο Απόλλων γυροφέρνει το πρώτο καλό αποτέλεσμα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 γκολ στο 1,85 της Betshop.

Υψηλές αποδόσεις στη Betshop σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις