Site icon Προγνωστικά Στοιχήματος | Στοιχηματικές Εταιρίες | Αναλύσεις Αγώνων

Νέες στοιχηματικές: Τι να προσέξετε;

νέες στοιχηματικές

Οι άδειες για τις νόμιμες πλέον στοιχηματικές εταιρίες μοιράστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και δεδομένα αύξησαν τις επιλογές σου. Όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή σου προτού αποφασίσεις να κάνεις την εγγραφή σου. Όχι τόσο από πλευράς ασφάλειας για σένα και τα χρήματά σου, καθώς υπό την ομπρέλα της ΕΕΕΠ, αυτή είναι δεδομένη. Όλα έχουν να κάνουν όμως αναφορικά με το τι θα κερδίσεις με το να φύγεις από τη σταθερή επιλογή σου για να πας σε μια άλλη στοιχηματική εταιρία. Παρακάτω θα σου δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να επιλέξεις μια από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες και όσα θα πρέπει να προσέξεις. Τουλάχιστον, ποια είναι τα βασικότερα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να έχεις στραμμένο το βλέμμα σου.

Νέες στοιχηματικές: Τι να προσέξετε;

Αποδόσεις

Είναι ξεκάθαρα το α και το ω για το στοίχημα. Αν η επιλογή σου δεν σου προσφέρει υψηλές  αποδόσεις, τότε υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει να ελέγξεις το ποια είναι η γκανιότα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, αλλά και σε όποιο άλλο άθλημα σε ενδιαφέρει. Αν αυτή και ο μέσος όρος της είναι υψηλότερος από το 6% τότε δεδομένα δεν υπάρχει αξία. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δεις σε κάθε άθλημα τι συμβαίνει. Θα πρέπει να δεις την γκανιότα στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Όχι μόνο στο 1Χ2, αλλά και σε under/over, αλλά και σε goal/no goal. Στα βασικότερα στοιχήματα κοινώς τουλάχιστον. Και να κάνεις το ίδιο και σε ματς από μικρότερες λίγκες. Φυσικά την ανάλογη έρευνα θα πρέπει να κάνεις και στα άλλα αθλήματα και να καταλήξεις στο τέλος αν αξίζει να παίξεις εδώ.

Στοιχηματικές επιλογές

Το επόμενο πράγμα που θα πρέπει να «τσεκάρεις» είναι το πόσες έξτρα στοιχηματικές επιλογές υπάρχουν διαθέσιμες σε κάθε ματς. Τόσο στο ποδόσφαιρο, που είναι ο βασιλιάς των σπορ, αλλά και στα άλλα αθλήματα. Στο πρώτο θα πρέπει να έχεις διαθέσιμες πάνω από 100 επιλογές, είτε μιλάμε για μεγάλες, είτε για δευτερεύουσες λίγκες. Σε μπάσκετ και τένις οι λιγότερες αποδεκτές είναι στις 50+. Και φυσικά είναι πολύ σημαντικό το πόσα αθλήματα είναι διαθέσιμα στην στοιχηματική πλατφόρμα που έχεις επιλέξει. Οποιοδήποτε νούμερο κάτω από 20 είναι ξεκάθαρα μη αποδεκτό.

Live Betting και Έξτρα Υπηρεσίες

Δεν μπορεί να είναι ένας bookmaker ολοκληρωμένος αν δεν προσφέρει στους παίκτες του ορισμένες, έστω βασικές, έξτρα υπηρεσίες. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να λείπει το cash out. Είναι βασικό για όλους τους παίκτες. Δεν μπορεί να μην προσφέρεται live streaming. Από εκεί και πέρα, αν είναι διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες, ακόμα καλύτερα. Τέτοιες μπορούν να είναι το partial και το auto cashout, το Edit My Bet, το Build A Bet, αλλά και το Multiview. Σημαντικά είναι επίσης τα ζωντανά στατιστικά, καθώς θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην τελική επιλογή σου στο live betting.

Αναφορικά με το τελευταίο, όπως και σε pre match κατάσταση, θα πρέπει να δεις συγκεκριμένα πράγματα. Από πόσα αθλήματα προέρχονται και πόσες είναι οι διαθέσιμες αναμετρήσεις. Ποια είναι η γκανιότα στα ματς, πόσο εύχρηστη είναι η Live betting πλατφόρμα; Αλλά και πόσες έξτρα νέες στοιχηματικές επιλογές περιλαμβάνει κάθε αναμέτρηση.

Προσφορές*

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αναφορικά με αυτό το κομμάτι, λόγω του γνωστού περιορισμού της ΕΕΕΠ αναφορικά με την επικοινωνία των προσφορών*. Ωστόσο θα πρέπει να μπείτε στους λογαριασμούς σας και να δείτε πόσες προσφέρουν, αλλά και ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις. Όσο περισσότερες και πιο συχνές φυσικά, τόσο το καλύτερο.

Πληρωμές – Μέθοδοι συναλλαγών

Στη χώρα μας είναι βέβαια… μετρημένα κουκιά το πόσα συστήματα συναλλαγών μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας παίκτης. Όμως όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές έχουν οι νέες στοιχηματικές, τόσο το καλύτερο. Αναφορικά με τις πληρωμές, σε κάρτες και με τραπεζικό έμβασμα θα πρέπει να έχεις τα χρήματά σου διαθέσιμα μέσα σε 2 μέρες το πολύ. Αναφορικά με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, θα πρέπει να έχεις πληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.