Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4
8.9

Winmasters Αξιολόγηση – Παρουσίαση Εταιρίας

Η Winmasters μπήκε και στην ελληνική αγορά και προσφέρει νόμιμα της υπηρεσίες της στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της εταιρίας ασχολήθηκαν από τα πρώτα βήματα του online στοιχήματος στην Ελλάδα, στις αρχές του 2000 δηλαδή, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι γνωρίζουν άριστα την ελληνική αγορά και τις απαιτήσεις του Έλληνα παίκτη του στοιχήματος.

Προσφέρει υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος, και καζίνο, διαθέτοντας μία πλούσια γκάμα αθλητικών γεγονότων, υπηρεσία live στοιχήματος με preview και στατιστικά για κάθε γεγονός σε μία σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα.

Μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να προσαρμόσουν ανάλογα με τις απαιτήσεις τους τη σελίδα του στοιχήματος ώστε το παιχνίδι να γίνει ακόμα ευκολότερο για εκείνους βάσει των προτιμήσεών τους.

Η Winmasters περιλαμβάνει περισσότερα από 50 διαφορετικά αθλήματα, καλύπτοντας περίπου 2.500 πρωταθλήματα, προσφέροντας μέχρι και 25.000 στοιχήματα ταυτόχρονα.

Το live betting είναι μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές των παικτών του στοιχήματος, γι’ αυτό και στην Winmasters ο Έλληνας παίκτης θα βρει περισσότερα από 23.000 ζωντανά γεγονότα το μήνα.

Προφανώς, μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του με όλους τους γνωστούς τρόπους. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω email, ενώ υπάρχει και ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο λειτουργεί τις περισσότερες ημέρες και ώρες της εβδομάδας.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Αξιολόγηση Εταιρίας

Αποδόσεις
9.1
Live Betting
8.9
Εξυπηρέτηση Πελατών
8.5
Πληρωμές / Αναλύψης
8.8
Προσφορές
8.6
Ειδικά Στοιχήματα
9.2

Πλεονεκτήματα

– Εύκολη και γρήγορη πλατφόρμα για live betting
– Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών
– Ανταγωνιστικές αποδόσεις
– Μοντέρνα και γρήγορη ιστοσελίδα

| Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Πληροφορίες Εταρίας

Ιστοσελίδα :www.winmasters.gr

Έτος Ίδρυσης :2014

Επίσημη Ονομασία :WM Interactive Ltd.

Διεύθυνση :Apartment 21, Charles Court (Suite 174), St Luke’s Road, Pieta’ Pta 1027 Malta

Αδειοδότηση :Μάλτα

Ελληνικό Τμήμα : Όχι
Ωράριο Λειτουργίας : 10:00 – 23:00 (email), 15:00-18:00 (chat)
Τρόποι Επικοινωνίας : Email, Live chat, Μήνυμα Λογαριασμού
E-mail :support@winmasters.gr
Τηλέφωνο

Τρόποι κατάθεσης: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Τραπεζικό Έμβασμα, Neteller, Skrill, Paysafe, Viva Wallet, Viva Spot

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης με κάποιους από τους παραπάνω τρόπους είναι τα 5 ευρώ.

Τρόποι ανάληψης: Visa, Visa Electron, Mastercard, Τραπεζικό Έμβασμα, Neteller, Skrill,  Paysafe, Viva Wallet.

Ελάχιστο ποσό ανάληψης με κάποιους από τους παραπάνω τρόπους είναι τα 20 ευρώ.

1
Κάντε κλικ στο κουμπί "ΕΓΓΡΑΦΗ" μέσα από το site μας!
2
Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία στη Φόρμα εγγραφής
3
Κάντε κατάθεση και επωφεληθείτε των προσφορών *

Παίξε Υπεύθυνα!

Η Winmasters περιλαμβάνει περισσότερα από 50 διαφορετικά αθλήματα, καλύπτοντας περίπου 2.500 πρωταθλήματα, προσφέροντας μέχρι και 25.000 στοιχήματα ταυτόχρονα. Το live betting είναι μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές των παικτών του στοιχήματος, γι’ αυτό και στην Winmasters ο Έλληνας παίκτης θα βρει περισσότερα από 23.000 ζωντανά γεγονότα το μήνα

Προσφορές Winmasters

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα