Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Στοίχημα με ισοπαλία

Αν υπάρχει ένα σημείο το οποίο είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένο στον κόσμο του στοιχήματος, αυτό είναι η ισοπαλία. Και το κατανοούμε ως ένα σημείο, μιας και πρόκειται για το πιο ρευστό και δύσκολο να εμφανιστεί αποτέλεσμα. Θα μας πεις όμως, «για ποιο λόγο είναι τόσο δύσκολο, αφού από την ισοπαλία ξεκινάνε όλα τα παιχνίδια»; Και θα έχεις απόλυτο δίκιο, όμως είναι ένα σημείο το οποίο θέλει περισσότερη τύχη για να επαληθευθεί. Ωστόσο, πληρώνει αρκετά καλά, αν καταφέρεις να το «πετύχεις», μιας και οι αποδόσεις που προσφέρονται σε αυτή, ξεκινάνε από 3.00. Μάλιστα, ανάλογα με το αν υπάρχει μεγάλο φαβορί, μπορεί να εκτοξευτεί σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα.

Στοίχημα με ισοπαλία

Πώς να παίξω στοίχημα με ισοπαλία;

Θα ξεκινήσουμε από τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δεν θα πρέπει να παίξεις στοίχημα με ισοπαλία. Αυτός είναι τα παρολί, καθώς αν μόνο ένα Χ είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, σκέψου να «κυνηγάς» δύο ή και περισσότερα. Αν θέλεις να έχεις καλές πιθανότητες για κέρδος με την ισοπαλία, θα πρέπει να επιλέξεις ένα καλό σύστημα. Αυτό φυσικά, εφόσον έχεις στα χέρια σου περισσότερες από μία επιλογές με ισοπαλία στη διάθεσή σου. Μπορείς να πας με ένα σύστημα στο οποίο θα ζητάς δυάδες, όσες επιλογές και αν θα έχεις βάλει στο δελτίο σου. Έτσι, ακόμα και μόνο δύο ισοπαλίες να «περάσουν», θα έχεις μια αξιοπρεπή επιστροφή. Αν όμως ρωτήσεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξεις με τις ισοπαλίες, τότε ξεκάθαρα θα σου πούμε με μονά αποδεκτά. Είναι αρκετό ένα ματς για να τριπλασιάσεις το ποντάρισμά σου. Κάτι το οποίο σε άσους ή διπλά χρειάζονται 2 ή και 3 ματς.

Πώς να επιλέξω την ισοπαλία;

Όπως σε κάθε περίπτωση στο στοίχημα, έτσι και η ισοπαλία θα πρέπει να προκύψει μέσα από σκληρή μελέτη. Θα πρέπει να πάρεις υπόψιν σου όλα τα δεδομένα τα οποία έχεις στα χέρια σου και από εκείνα να κάνεις την τελική σου επιλογή. Ναι, βέβαια και θα χρειαστεί και ο παράγοντας τύχη, όπως σε κάθε περίπτωση. Όμως οφείλεις να ξέρεις όσα περισσότερα μπορείς για τις δυναμικότητες των δυο αντιπάλων. Τι κάνουν στη διοργάνωση συνολικά και πόσες φορές έχουν παρουσιάσει ισοπαλία. Τόσο συνολικά, όσο και στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους αντίστοιχα. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξεις την παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων. Και φυσικά να μην ξεχάσεις να ελέγξεις την πιο πρόσφατη φόρμα τους, ανεξαρτήτως έδρας.

Στυλ και ρεπορτάζ

Καλό είναι να γνωρίζεις και το αγωνιστικό τους στυλ, καθώς δύο ομάδες που είναι περισσότερο αμυντικές θα σου δώσουν καλύτερες πιθανότητες για Χ. Τέλος, είναι βασικής σημασίας το να γνωρίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το ρεπορτάζ των δύο μονομάχων. Έχουν απουσίες; Ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια ή τι άλλο μπορεί να τις επηρεάσει αγωνιστικά. Επίσης, παίζει με οπαδούς ή κεκλεισμένων θυρών; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι τα ελάχιστα στα οποία θα πρέπει να απαντήσεις, αν θες να έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Άλλες παράμετροι που πρέπει να κοιτάξω

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία αν τα γνωρίζεις από πριν, αξίζει να τα εκμεταλλευτείς. Ένα από αυτά είναι ο διαιτητής που σφυρίζει την αναμέτρηση. Αν συνηθίζει να σφυρίζει αρκετά και να κόβει τον ρυθμό, τότε η ισοπαλία δείχνει μια καλή επιλογή. Αν από την άλλη είναι… καρτάκιας, να το προσέξεις, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες με μια αποβολή. Ακόμα ένα στοιχείο που θα πρέπει να κοιτάξεις, είναι οι καιρικές συνθήκες. Αν έχει καταρρακτώδη βροχή, τότε δύσκολα θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και κάπου εκεί, η ισοπαλία δείχνει ως καλύτερη επιλογή. Ακόμα και αν θεωρητικά μια ομάδα είναι καλύτερη. Και αυτό γιατί αν το γήπεδο είναι… βούρκος, τότε η καλύτερη ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα