Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Στοίχημα με σύστημα

Τα συστήματα στο στοίχημα έχουν το δικό τους κοινό. Υπάρχουν παίκτες που αγαπούν αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος. Εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι τα μονά αποδεκτά είναι ο κορυφαίος και πιο επαγγελματικός τρόπος για να παίξεις στοίχημα. Διότι έτσι κρατάς χαμηλά την γκανιότα, άρα αυξάνεις τις αποδόσεις και έχεις περισσότερες πιθανότητες μακροχρόνιου κέρδους. Αυτό είναι κάτι αδιαμφισβήτητο. Δεν έχουν όμως όλοι την ίδια προσέγγιση πάνω στο στοίχημα κι αυτό είναι σεβαστό. Για τους λάτρεις των παικτών στο στοίχημα με σύστημα έχει φτιαχτεί αυτός ο οδηγός. Σκοπός μας να καταδείξουμε τα κυριότερα συστήματα, τι σημαίνουν, πώς να τα χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι σου.

Στοίχημα με σύστημα

Τι είναι το στοίχημα με σύστημα;

Πρόκειται για μία εναλλακτική του παρολί. Για να παιχτεί σύστημα δηλαδή χρειάζονται δύο ή περισσότερα ματς. Από την άλλη όμως δεν χρειάζεται να τα πιάσεις όλα για να έχεις επιστροφή. Στο στοίχημα με σύστημα το λάθος, κατά κάποιον τρόπο, συγχωρείται. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή συστήματα για στοίχημα.

Trixie

Σύστημα με τρία ματς. Έχει τέσσερις στήλες. Ζητάς την τριάδα και τρεις δυάδες. Θέλεις δηλαδή ελάχιστη απόδοση 4.00 στη δυάδα για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Αυτό επιτυγχάνεται λοιπόν βάζοντας ελάχιστη απόδοση 2.00 σε κάθε παιχνίδι. Ως εκ τούτου αν πιάσεις έστω τα δύο από τα τρία δεν είσαι χαμένος. Με την τριάδα το κέρδος είναι σεβαστό. Ίσως το πιο ρεαλιστικό σύστημα για να μπορέσει να εφαρμοστεί με καλές πιθανότητες κέρδους.

Yankee

Πάμε στις 11 στήλες με μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Εδώ η δυάδα δίνει επιστροφή όλου του κεφαλαίου αν έχετε απόδοση από 3.50 και πάνω, αλλά συνήθως οι παίκτες βάζουν πιο μικρές αποδόσεις, κάπου στο 2.20, οπότε να αρκεί και η τριάδα.

Στοίχημα για ισοπαλίες

Ένα από τα αγαπημένα συστήματα ΟΠΑΠ για στοίχημα. Το γνωρίσαμε στα πρώτα χρόνια των πρακτορείων, μπήκε και στο Online. Μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, σύνολο 22 στήλες. Με τέσσερα «Χ» (όχι ότι είναι εύκολο κι αυτό) η επιστροφή είναι τετραπλάσια του κεφαλαίου. Φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με αποδόσεις κοντά στο 2.20 αλλά το συγκεκριμένο σύστημα έχει ταυτιστεί με τις ισοπαλίες.

Υπόλοιπα συστήματα για στοίχημα

Από εκεί και πέρα οι επιλογές που έχει ο παίκτης είναι πάρα πολλές. Επιγραμματικά αναφέρουμε κάποια ακόμη συστήματα.

  • Canadian ή Super Yankee: Πέντε ματς με 26 στήλες. Μία πεντάδα, πέντε τετράδες, 10 τριάδες και 10 δυάδες.
  • Heinz: Έξι ματς, 57 στήλες. Μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, 30 τριάδες και 15 δυάδες.
  • Super Heinz: Επτά ματς, 120 στήλες. Μία επτάδα, επτά εξάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες και 21 δυάδες.
  • Goliath: Οκτώ ματς, 247 στήλες. Μία οκτάδα, οκτώ επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες.

Θεωρία στο σύστημα με στοίχημα

Υπάρχουν φυσικά και οι θεωρίες στοιχήματος που εμπλέκονται στα συστήματα. Πολλοί είναι οι παίκτες που επιλέγουν να παίξουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο στοίχημα. Οι πλέον διαδεδομένες θεωρίες στοιχήματος είναι οι εξής:

Συστήματα με στάνταρ

Εδώ γίνει η απόλυτη μίξη συστήματος με παρολί. Αν θέλεις να παίξεις ένα σύστημα και σου φαίνονται πολλές οι στήλες, άρα και το κόστος, μπορείς να επιλέξεις σύστημα με στάνταρ.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Παίζεις ένα σύστημα και επιλέγεις ένα σημείο ως στάνταρ. Αυτό σημαίνει ότι μειώνονται οι στήλες, πέφτει το κόστος, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Αυτό είναι ότι αν χάσεις αυτό το ματς, τότε χάθηκε όλο το σύστημα, ακριβώς σαν το παρολί δηλαδή.

Στοίχημα με σύστημα

Εν κατακλείδι, είναι ένας τρόπος για να κυνηγήσεις μεγάλα κέρδη με μικρότερο κόστος και να σου συγχωρείται και το λάθος. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως και στο παρολί, ανεβάζεις σημαντικά την γκανιότα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις ως παίκτης. Αν όμως σου αρέσει να παίζεις σύστημα στο στοίχημα, τότε τουλάχιστον διάλεξε αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00 και κάνε το ρίσκο σου να έχει πραγματική αξία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα