Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
1

Τι είναι ισοπαλία όχι στοίχημα – Draw No Bet (DNB)

Σχεδόν σίγουρα θα έχετε δει τον όρο Draw No Bet καθώς επεξεργάζεστε το κουπόνι πάμε στοίχημα ποδοσφαίρου οποιασδήποτε νόμιμης εταιρίας στοιχήματος, αλλά τι ακριβώς είναι; Πώς λειτουργεί; Όποιες και αν είναι οι απορίες σας, θα σας τις λύσουμε.


Τι είναι ισοπαλία όχι στοίχημα (DNB);

Ας μην περιπλέξουμε κάτι που δεν είναι περίπλοκο. Η αγορά ισοπαλία όχι στοίχημα σημαίνει ότι υποστηρίζετε μια ομάδα για τη νίκη. Αν κερδίσει, κερδίζετε. Αν χάσει, χάνετε.

Στη συνέχεια, υπάρχει το άλλο πιθανό αποτέλεσμα του αγώνα – η ισοπαλία. Εάν ο αγώνας στον οποίο στοιχηματίσατε τελειώσει με ισοπαλία, τότε ούτε κερδίζετε ούτε χάνετε και το στοίχημά σας επιστρέφεται στο σύνολό του, χωρίς όρους.

Πώς επηρεάζονται οι αποδόσεις;

Αφαιρώντας την ισοπαλία ως πιθανό αποτέλεσμα του αγώνα, αφαιρείτε μέρος της προστασίας των booker, δηλαδή εσείς και ο booker έχετε μόνο ένα αποτέλεσμα που θα διευθετήσει το στοίχημα. Επακόλουθα, οι αποδόσεις θα μειωθούν σε σχέση με το να επιλέγατε ένα στάνταρ στοίχημα τελικού αποτελέσματος. Δεν είναι άσχημο όμως, διότι ο κίνδυνος να χαθεί το ποντάρισμα μειώνεται επίσης πολύ.

Ας δούμε ένα παράδειγμα χρησιμοποιώντας τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan για το Σαββατοκύριακο στην Premier League.

Σε ένα τυπικό αποτέλεσμα αγώνα, το παιχνίδι Λιντς εναντίον Έβερτον προσφέρει τα εξής:

Νίκη της Λιντς @2.20
Ισοπαλία @3.65
Νίκη της Έβερτον @3.10

Τώρα ας πούμε ότι προτιμάτε τη Λιντς να κερδίσει. Ένα στοίχημα 10 ευρώ θα σας έδινε 12 ευρώ κέρδος. Το παιχνίδι ωστόσο είναι αρκετά ισορροπημένο απέναντι στην Έβερτον. Είναι πιθανό ο αγώνας να τελειώσει ισόπαλος και έτσι θα χάσετε το στοίχημά σας. Επιλέγοντας την ισοπαλία όχι στοίχημα” (DNB), σημαίνει ότι τα 10 ευρώ θα χαθούν μόνο εάν κερδίσει η Έβερτον. Το ποντάρισμα υπέρ της Λιντς σε αυτήν την αγορά στοιχήματος σημαίνει ότι η απόδοση μειώνεται από @2.20 σε @1.60, δηλαδή το πιθανό κέρδος μειώνεται από 12 ευρώ σε 6 ευρώ, αλλά η πιθανότητα πλήρους απώλειας μειώνεται σημαντικά.

Μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλή ισοπαλία όχι στοίχημα;

Εάν ο μειωμένος κίνδυνος σας προσελκύει, αλλά το μειωμένο κέρδος σας κάνει επιφυλακτικούς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα ποντάροντας στην ισοπαλία όχι στοίχημα (DNB), τότε ίσως να γίνετε ευτυχείς γνωρίζοντας ότι μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλές επιλογές για να δημιουργήσετε στοιχήματα διπλών, τριπλών ή ακόμη και περισσότερων επιλογών.

Υπάρχουν δύο τρόποι που αυτό μπορεί να γίνει εφόσον σας ενδιαφέρει. Θα χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα ενός διπλού για να το εξηγήσουμε.

Πρώτον, ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν δύο παιχνίδια που θεωρείτε ότι είναι πιθανό να τα κερδίσετε, αλλά το αποτέλεσμα της ισοπαλίας αποτελεί κίνδυνο. Ας χρησιμοποιήσουμε το Λιντς εναντίον Έβερτον και το Τότεναμ εναντίον Λέστερ. Ένα στάνταρ διπλό στοίχημα όπου θέλετε και τις δύο γηπεδούχους ομάδες να κερδίσουν (δηλαδή η ισοπαλία σας πάει κουβά) και επιστρέφει κέρδος 29,42 ευρώ με ένα στοίχημα των 10 ευρώ. Εξαλείφετε κάποιο ρίσκο αν επιλέξετε την “ισοπαλία όχι στοίχημα” και στα δύο παιχνίδια και μπορείτε έτσι να δείτε κέρδος 10,91 ευρώ.

Στο άλλο σενάριο έχετε επιλογές που έχουν πιθανότητες σε διαφορετικό βαθμό. Θα παραμείνουμε στον αγώνα Λιντς εναντίον Έβερτον ως αμφίρροπο, ενώ η Λίβερπουλ είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα για να κερδίσει τη Μπέρνλι στο Άνφιλντ. Αν ποντάρετε στην Λίβερπουλ επιλέγοντας την αγορά “ισοπαλία όχι στοίχημα” τότε οι αποδόσεις γίνονται σε μεγάλο βαθμό μη ελκυστικές καθώς πέφτουν.

Αντί να αφήσετε το στοίχημα μόνο του με μία επιλογή, μπορείτε να ποντάρετε στην νίκη της Λίβερπουλ ως στάνταρ αποτέλεσμα αγώνα με την επιλογή της Λιντς να καταχωρείται ως “ισοπαλία όχι στοίχημα”.

Με αυτόν τον τρόπο, έχετε κάνει τις καλύτερες επιλογές. Εάν υπάρξει ισοπαλία στο παιχνίδι της Λιντς, το στοίχημά σας δεν επιστρέφεται, αλλά το στοίχημα θα γίνει ένα και μοναδικό στοίχημα για τη νίκη της Λίβερπουλ.

Όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή “ισοπαλία όχι στοίχημα” ως σενάριο σε πολλαπλά στοιχήματα, κάθε “ισοπαλία όχι στοίχημα” που τελειώνει με ισοπαλία απλώς μειώνει τα εκκρεμεί παιχνίδια σας, δηλαδή οκτώ παιχνίδια συνολικά με μία “ισοπαλία όχι στοίχημα” ως επιλογή στοιχήματος που λήγει με ισοπαλία, σημαίνει ότι το στοίχημά σας μειώνεται στα επτά εκκρεμεί παιχνίδια, αν είναι δύο, τότε μειώνεται στα έξι και ούτω καθεξής.

Ορίστε λοιπόν, το ισοπαλία όχι στοίχημα – Draw No Bet εξηγείται. Καλή τύχη με υπεύθυνο στοιχηματιμσό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα