Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι είναι το Under/Over στο στοίχημα

Το over – under στο στοίχημα αποτελεί μία από τις περιζήτητες στοιχηματικές αγορές. Προσελκύει πάνω της μεγάλα ποσά και αφορά συνήθως τα γκολ που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα.


Τελευταία όμως το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος έχει ταυτιστεί και με άλλα γεγονότα μίας αναμέτρησης, όπως είναι τα τα φάουλ, τα κόρνερ, οι κάρτες που θα βγουν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ υπάρχουν και συνδυαστικά στοιχήματα όπως το νικήτρια ομάδα &  over ή goal-goal & over (ή under)

Το over – under στο στοίχημα αποτελεί μία από τις περιζήτητες στοιχηματικές αγορές. Προσελκύει πάνω της υπέρογκα ποσά και αφορά συνήθως τα γκολ που θα σημειωθούν σε έναν αγώνα.

Τελευταία όμως το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος έχει ταυτιστεί και με άλλα γεγονότα μίας αναμέτρησης, όπως είναι τα τα φάουλ, τα κόρνερ, ή ακόμη και οι κάρτες που θα βγουν σε έναν αγώνα.

Επίσης υπάρχουν και συνδυαστικά στοιχήματα όπως το νικήτρια ομάδα &  over ή goal-goal & over (ή under)

Στο μπάσκετ βέβαια το αναφερόμενο είδος στοιχήματος είναι πολύ δημοφιλές. Το over/under στο στοίχημα μπάσκετ αναφέρεται κυρίως στους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού, αλλά και στο σύνολο πόντων κάθε ομάδας.

Δίνεται επίσης στους πόντους της κάθε περιόδου, ημιχρόνου, αλλά και σε πόντους παιχτών, για ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, κάθε παίκτη κ.α. Επίσης η συγκεκριμένη αγορά είναι διαθέσιμη και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα που για να παιχτούν χρειάζονται την μπάλα.

Nα δούμε αναλυτικά ποιες αγορές θα συναντήσουμε εάν επιλέξουμε σαν στοίχημα το over/under σε γκολ.

Under/Over 2.5

Το πλέον δημοφιλές είναι το under/over 2.5 γκολ. Σε αυτό το στοίχημα μας ενδιαφέρει ο συνολικός αριθμός των γκολ στο τέλος του αγώνα να είναι πάνω ή κάτω από 2.5 τέρματα.

Για παράδειγμα: Εάν στον αγώνα μεταξύ δύο ομάδων επιλέξουμε το στοίχημα over 2.5 γκολ για να κερδίσει το ποντάρισμα μας θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες να είναι πάνω από 2.5 (τουλάχιστον 3).

Εάν στον αγώνα μεταξύ δύο ομάδων επιλέξουμε το στοίχημα under 2.5 γκολ για να κερδίσουμε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες να είναι κάτω από 2.5 (τουλάχιστον 2).

Under/Over 3.5

Ένα άλλο στοίχημα είναι το under/over 3.5 γκολ, εδώ θέλουμε ο συνολικός αριθμός των γκολ όταν λήξει ο αγώνας να είναι πάνω ή κάτω από 3.5 (αν σημειωθούν 0 ή 1 ή 2 ή 3 γκολ, κερδίζει το under 3.5, ενώ με 4 γκολ και πάνω κερδίζει το over 3.5).

Ασιατικό Under/Over

Όπως και στο αποτέλεσμα ενός αγώνα έτσι και εδώ υπάρχει στο ασιατικό χάντικαπ. Οι συγκεκριμένες αγορές προσφέρονται είτε όπως είναι σε όριο των 2,3,4 γκολ κ.ο.κ., είτε διαχωρισμένες σε όρια των 2.25, 2.75, 3.25, 3.75 κ.ο.κ.

Under/Over 2

Αν ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει το συγκεκριμένο, τότε πάει ταμείο αν στο ματς επιτευχθεί το πολύ ένα τέρμα. Αν επιτευχθούν τρία ή περισσότερα, τότε πάει στον κουβά. Σε περίπτωση που στο ματς μπουν ακριβώς 2 γκολ, τότε το ποσό του πονταρίσματος επιστρέφεται ακέραιο.

Το ακριβώς ανάποδο γίνεται στην επιλογή του Over 2 γκολ, με τον αριθμό 2 τερμάτων να είναι το ζητούμενο για την επιστροφή του πονταρίσματος.

Οver/Under 2.25

Ο στοιχηματισμός σε under 2.25 γκολ κερδίζει αν στο ματς σημειωθεί το πολύ ένα γκολ. Αν σημειωθούν 2, τότε το κέρδος του παίκτη ισούται με 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους, ενώ αν επιτευχθούν τρία ή περισσότερα γκολ, τότε υπάρχει ολικό χάσιμο του πονταρίσματος.

Αντίστροφες είναι οι συνθήκες στο over 2.25 για το 0-1 γκολ και για τα 3 ή περισσότερα γκολ, ενώ σε περίπτωση που επιτευχθούν δύο γκολ τότε υπάρχει απώλεια του μισού ποσού και επιστροφή του άλλου μισού.

Over /Under 2.75

Στο under 2.75 γκολ o παίκτης κερδίζει όλο το ποντάρισμα του αν σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. Αν σημειωθούν τρία γκολ τότε χάνει το μισό ποντάρισμα και επιστρέφεται το άλλο μισό.

Εάν μπουν τέσσερα ή παραπάνω γκολ, υπάρχει χάσιμο του στοιχήματος.

Αντιστρόφως στο over 2.75. Με τέσσερα ή περισσότερα τέρματα υπάρχει νίκη για ολόκληρο το ποντάρισμα, αν σημειωθούν τρία γκολ ο παίκτης κερδίζει το μισό του μεγαλύτερου πιθανού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν δύο ή λιγότερα τέρματα, τότε το ποντάρισμα χάνεται όλο.

Σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή του Under/Over

• Η φόρμα των δύο ομάδων.

Στατιστικά over under των αντιπάλων, ιδιαίτερα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, αλλά και στα έξι τελευταία εντός για τη γηπεδούχο και στα έξι τελευταία εκτός για τη φιλοξενούμενη. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για να δει ο παίκτης τις δυνατότητες μιας ομάδας όταν αγωνίζεται εντός έδρας  αλλά και μακριά από αυτήν.

• Καιρικές συνθήκες. Ένας αγωνιστικός χώρος γεμάτος από βροχή ή χιόνι είναι εμπόδιο για υψηλό σκορ και θέαμα, ενώ το αντίθετο βοηθά τους ποδοσφαιριστές δημιουργήσουν φάσεις και γκολ. Φυσικά παίζει πάντα ρόλο και η ποιότητα του τερέν.

• Απουσίες βασικών παικτών.

• Ποια είναι η παράδοση των αντιπάλων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

• Στατιστικά της διοργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται η αναμέτρηση.

• Οι σχέσεις των δύο ομάδων (τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, φιλικές σχέσεις,).

• Συνθήκες αγώνα και κρισιμότητα, δηλαδή τι κρίνεται από το αποτέλεσμα του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα