Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
7

Εταιρίες Στοιχήματος με άδεια στην Ελλάδα το 2021

Νόμιμες Εταιρίες Στοιχήματος

Εκατοντάδες είναι οι Ιστοσελίδες Στοιχήματος που δεν έχουν άδεια (964) και δεν μπορούν να παίξουν στην Ελλάδα. Έχουν μπλοκαριστεί από τους παρόχους (οτε, cyta, κ.α) μετά από απόφαση της ΕΕΕΠ, και έτσι δεν επιτρέπεται στους κατοίκους της Ελλάδας να τις επισκεφτούν.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν η εταιρία στοιχήματος που θέλουμε να παίξουμε είναι νόμιμη, καθώς αυτές που δεν είναι δεν έχουμε πρόσβαση.

Σύμφωνα με το νόμο 4002/2011, στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να παρέχουν υπηρεσίες online στοιχήματος μόνο εταιρίες που έχουν στην κατοχή τους μια από τις προσωρινές 24 νόμιμες άδειες που εκδόθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση.

Οι εταιρίες που μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα για να πάρουν άδεια θα πρέπει να είναι νόμιμα εγκατεστημένες σε κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),  και να έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας που έχει εκδοθεί από αρμόδια αρχή της χώρας τους.

Μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα έως τη διενέργεια του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού, οπότε και θα βγουν νέες άδειες και για υπόλοιπες εταιρίες που θα θέλουν να μπουν στην αγορά της Ελλάδος π.χ (William Hill)

Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ποιες είναι οι στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια στην Ελλάδα. Παρακάτω σας έχουμε τις 24 προσωρινά αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος για το 2021, ενώ πατώντας στο έγχρωμο link τις κάθε εταιρίας μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση της και να κάνετε και την εγγραφή σας. *Ανανέωση 2-3-2021

1) SPORTING ODDS LIMITED (Sportingbet, Vistabet, BWIN)

2) GAMBLING MALTA LIMITED (Stoiximan)

3) REBELS GAMING LTD (BetRebels) (Interwetten) (Winmasters) (Vivobet)

4) Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED (Betshop) (Magicbet) με την τελευταία να σταματάει την λειτουργία της από 30 Σεπτεμβρίου του 2018.

5) PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED C30759 (Mybet)

6) ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED (Casinostar777.com, Tipbet.gr)

7) DIAMOND LINK LIMITED (Pokerstars)

8) LUCKY STREAM LIMITED (Bet365)

9) MERIDIAN GAMING LIMITED (Meridianbet)

10)GLB GmbH (Goalbet)

11)STS SPORTWETTEN GmbH

12)ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV (Championsbet) (Tipbet)

13)LOGFLEX EΠΕ (Novibet)

14)LOVE 2 CELEBRATE EΠE

15)PADDY POWER P.I.C. (Paddypower) Δεν δέχεται Έλληνες παίκτες

16)KINGMAKER LIMITED (Nokibet.gr) Έχει σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα

17)SILVER LINK LIMITED

18)AS IMG KASIINOD

19)YEZ GAMING LTD (Directslot.gr) – Διακοπή λειτουργίας βάσει απόφασης ΕΕΕΠ

20)ELDORADO SPORTWETTEN GmbH (1×2-bet) *Έχει μπλοκαριστεί το url με απόφαση της ΕΕΕΠ

21)MAGIC SERVICES LIMITED (Bet8)

22)DOMS CARS EΠΕ (Η συγκεκριμένη άδεια έχει αλλάξει ιδιοκτήτη)

23)CASH POINT (MALTA) LIMITED (Cashpoint) Έχει σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα

24)DOMS HOLDINGS EΠΕ

Δείτε την αξιολόγηση των στοιχηματικών εταιριών, κάντε εγγραφή και δείτε τις προσφορές* που έχουν για τους νέους πελάτες. (Κλικ Εδώ)

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι ιστοσελίδες στοιχήματος απαγορεύεται να διαφημίζουν τις προσφορές* τους. Για να δείτε τις προσφορές* εγγραφής δημιουργήστε λογαριασμό στην εταιρεία που ενδιαφέρεστε, και θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές* τους.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

cleverbet

- Tipster

Δείτε ακόμα :

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα