Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Πώς κάνω εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρία; (Οδηγός βήμα με βήμα)

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά και βήμα – βήμα, τι χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σε μια στοιχηματική εταιρεία. Πρώτο και βασικό να επιλέξετε τη στοιχηματική εταιρία, που σας ταιριάζει. Για ευκολία επιλέξαμε μια εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών στην χώρας μας τη Stoiximan. Για να υπάρχει ταχεία ανταπόκριση στην μετακίνηση σας στη πλατφόρμα της Stoiximan, απλά μπορείτε να πατήσετε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά banner στο site μας.

Πρέπει να επισυμάνουμε πως η διαδικασία αφορά πολίτες, που ηλικία τους είναι άνω των 21 ετών.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗ STOIXIMAN

Κάπως έτσι η μετάβαση θα γίνει στο εντυπωσικά φιλικό περιβάλλον της Stoiximan και στη συνέχεια πατάμε εγγραφή, ώστε να ξεκινήσει η προαναφέρουσα διαδικασία.

 

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Αρχικά θα ζητήσει η πλατφόρμα να κάνετε εγγραφή μέσω του e-mail, είτε από άλλες γνωστές πλατοφόρμες των κοινωνικών μέσων δικτύωσεις, που ενδέχεται να έχετε ολοκληρώσει μια εγγραφη. Εδώ εμείς θα σας παρουσιάσουμε τη πιο διαδεδομένη διαδικασία, μέσω του E-mail σας.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Σε δεύτερο επίπεδο η πλατφόρμα μας μεταφέρει στη Φόρμα εγγραφής. Στο πεδίο email θα εισάγουμε ένα ενεργό email, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και στα υπόλοιπα πεδία προσθέτετε τα προσωπικά σας στοιχεία (Το ονοματεπόνυμο σας να είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και όπως αναγράφετε στην ΑΔΤ σας).

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ betshop

Στη συνέχεια σας εμφανίζει σε πεδία τα οποία σας ζητά, επιβεβαίωση της διεύθυνσής σας (Να είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες) και στο τελευταίο πεδίο το προσωπικό σας κινητό.

 

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ

Τώρα φτάσατε στο πεδίο που θα ζητήσει το username σας, μπορείτε να καταχωρήσετε είτε το email που δηλώσατε πιο πριν, είτε κάποιο που θα σας είναι πιο οικείο και στο αντίστοιχο πεδίο του κωδικού πρόσβασης εισάγουμε ένα κωδικό, που θα πρέπει να αποτελείτε από οκτώ χαρακτήρες και πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα γράμμα (λατινικό) και έναν αριθμό. Φυσικά προτείνετε να καταχωρήσουμε και έναν ειδικό χαρακτήρα, όπως το παπάκι (@) ή το δίεσι (#), μιας που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο λογαριασμό σας.

 

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗ bet365

Το επόμενο παράθυρο που θα σας εμφανίσει, θα είναι για την εισαγωγη της ΑΔΤ ή του διαβατηρίου σας. Καταχωρουμε, λοιπόν τους δύο χαρκτήρες που αποτελείται η ταυτότητά σας και τα ψηφία φυσικά ή εάν επρόκειτο για το διαβατήριό σας κανονικά τον αριθμό του διαβατηρίου. Ακολούθως θα λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης με τη μορφη SMS, που θα τον εισάγετε και μετά θα σας έρθει στο email σας, ένας άλλος κωδικός επιβεβαίωσης.

 

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει ορθά όλα τα βήματα, τότε η Stoiximan θα σας παρουσιάσει όλους τους τρόπους κατάθεσης.

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ

Βάση το κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), πρέπει σε 30 ημερολογιακές ημέρες, ώσπου να πραγματοποιηθεί ισχυρή ταυτοποίηση του λογαριασμού σας και των στοιχείων σας.

Πώς κάνω ταυτοποίηση; 

Για να βρούμε το πεδίο που πραγματοποιούμε την επιβεβαίωση των στοιχείων σας, θα πρέπει να κάνουμε κλικ συγκεκριμένο σημείο της σελίδας και στη συνέχεια στο κουτάκι που αναγράφει <<ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ>>.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ pamestoixima

Στη συνέχεια θα μας ανοίξει ένα νέο παράθυρο μικρότερης εμβέλειας και κάνοντας κλικ στην επιλογή <<Προφίλ>>, θα μας εμφανίσει την επιλογή <<Διαδικασία Ταυτοποίησης>>, όπου και που την επιλέγουμε.

Τέλος θα καταχωρήσετε σκαναρισμένη (μια καλή φωτογραφία από το κινητό σας) την ΑΔΤ σας και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ (Τηλεφωνίας, Ενέργειας, Παροχής νερού) όπου θα επιβεβαιώνει τα στοιχεία της διεύθυνσή σας.

Πλέον βάση του παραδείγματός μας, είστε μέλος της οικογένειας της Stoiximan! Ελπίζουμε να σας φάνηκε μια εύκολη διαδικασία, όπως θα ήθελε βάση των δικών σας αναγκών και των κανονισμών η ίδια η εταιρία.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giorgos merris

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα