Τι να παίξω σήμερα (24/09/2023): Ντερμπάρες σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία
24/09,2023 - Τι να παίξω σήμερα
Το αγαπημένος μας Champions League είναι και πάλι εδώ και οι Τρίτες που αγαπήσαμε επιστρέφουν.
Πέντε παιχνιδάκια, ενώ ανάμεσά τους έχουμε δυνατές αναμετρήσεις σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη.
Στην Κύπρο ο μαχητικός ΑΠΟΕΛ, υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Φαβορί οι Γερμανοί με την μαχητικότητα των Κυπρίων να μην είναι αρκετή για να τους αποκόψει.
Η Λειψία κοντράρεται στην έδρα της με την Πόρτο. Προβάδισμα στους γηπεδούχους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πράγματα.
Η Μαν. Σίτι αντιμετωπίζει στο Ετιχάντ την Νάπολι. Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται με γκολ και από τις δυο πλευρές. Μαν.Σίτι – Νάπολι με πριμ +5%*
Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει μάχη με την ανεβασμένη φέτος Τότεναμ. Δεν θα είναι εύκολο βράδυ για τους Μαδριλένους και δεν βλέπω το σκορ να ανοίγει.
Τέλος στο Πριγκιπάτο η Μονακό υποδέχεται την Μπεσίκτας. Επικίνδυνοι οι Τούρκοι που βρίσκονται στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είναι η ομάδα που ξέραμε πέρυσι. Πάμε με αμφίσκορο.
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα*
![]() |
||||
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΚΩΔ. ΑΓΩΝ | ΟΜΑΔΕΣ | ΕΠΙΛΟΓΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|---|
17/10/2017 | 1785 | Λειψία – Πόρτο | 1 | 1.90 |
17/10/2017 | 1786 | Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ | Under 3,5 | 1.75 |
Δες το σημερινό κουπόνι και επέλεξε τι θα παίξεις!