Τι να παίξω σήμερα (28/09/2023): Με μομέντουμ η Ατλέτικο
28/09,2023 - Τι να παίξω σήμερα
Μεσοβδόμαδα παιχνίδια έχουμε στο πρόγραμμά μας και με αυτά θα ασχοληθούμε. Ως επί των πλείστων έχουμε Premier League, Ligue 1 και Κύπελλο Ελλάδας.
Πέντε τα σημεία μας από τις ως άνω διοργανώσεις.
Τσέλσι εναντίον Σουόνσι στο Λονδίνο και εδώ επιλογή είναι ο άσσος με -1 γκολ. Σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι.
Στο Σίτι, Μάντσεστερ απέναντι στην Σαουθάμπτον. Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι που και σε αυτό το ματς όπως όλα δείχνουν θα πάρουν την νίκη.
Στόουκ εναντίον Λίβερπουλ και εδώ διακρίνεται το αμφίσκορο. Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι τελευταία.
Η Λυών φιλοξενεί την Λιλ στην έδρα της. Φωτιές βγάζουν οι γηπεδούχοι, που και εδώ θα πάρουν ακόμη μια νίκη.
Τέλος με Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα από την Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των τόσων προβλημάτων. Η ισοπαλία στο ημίχρονο φαντάζει πολύ πιθανή.
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα*
![]() |
||||
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΚΩΔ. ΑΓΩΝ | ΟΜΑΔΕΣ | ΕΠΙΛΟΓΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|---|
29/11/2017 | 2100 | Στόουκ – Λίβερπουλ | GG | 1.58 |
29/11/2017 | 2058 | Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός | X (H.T) | 1.98 |
Δες το σημερινό κουπόνι και επέλεξε τι θα παίξεις!